Film mys!

Har verkligen en as jobbig hosta. De är fan de värsta jag vet att ha ont i halsen och hosta. allt smakar äckligt och man kan knappt andas.
Får bli lite film i soffan för mig idag och knarka halstabletter. Börjar med att kolla på twilight breaking dawn sen får det nog bli the girl with the dragon tattoo :)

Myser ner mig!

Myser ner mig i soffan med cola, halstabletter, godis och ett glas treo!


Sjuk!:(

När jag satt på jobbet förut kände jag att hela min arm började domna bort och gjorde ont. Kommer hem och handen är blå och svullen och jag hade ont i handleden. Blev att åka till sjukhuset för att kolla upp det så har fått sitta där i flera timmar! Dom är verkligen sjukt sega.
Fick värsta feberatacken på sjukhuset så trodde jag skulle svimma när som helst men fick lite tabletter så blev det bättre.
Sen fick jag äntligen komma in till en läkare men han va mer intresserad över min hals än min arm. Han va verkligen jätte konstig men jag hoppas han kan sin sak iaf. Va inget allvarligt med armen men man får ju lite panik när hela armen domnar bort och börjar bli blå och svullen. Men fick iaf råd att bara vila nu i några dagar och inte anstränga mig så får man väl hoppas att det går över.
Synd om älsklingen som får ta hand om ett sjukt barn och en sjuk flickvän. Men han är duktig och har gjort god mat och tar hand om oss:)<3


Börjar bli sjuk:(

Sitter på jobbet nu och har sjukt ont i halsen! Och känner mig helt seg och borta i kroppen! Är inte långt kvar nu innan jag slutar så de känns skönt iaf. Har druckit massa te på jobbet för att de ska bli bättre men just nu känns det
Som att det inte hjälper:( hoppas verkligen inte att jag kommer bli sjuk nu för de har jag inte tid med!


Bättre förr!

Förr då va allt roligare, mycket lättare och man hade inte alla problem. Vad gör man nu man jobbar och slitter för att få ihop livet och inget kul där efter. Man skulle egetligen uppskattat mer om man drog tillbaka tiden och man hade sommarlov. När hadde man sommarlov sist?! jag vill bli liten igen, bo hemma bli kortskämd av mamma och få mat serverad!
Älskar mitt liv som det är nu med men det var så mycket änklare förr när någon annan tog hand om alla probelm, då rekton ringde mamma, inte att chefen ringde mig. Mamma gick med på alla möten inte att man fick gå själv. Vad hände?! när blev man stor egetligen?!
Älskae tiden som är nu att jag har hittat min kärlek och har ett bra liv. Men man får sakna tillbaka ibland när man va lite mindre tycker jag ;)

...

Va arg man kan bli på en sån litet skit grej! Men lägger aldrig ner energi på dig jag blir aldrig krossad när du trycket ner en. Har alltid stått där och varit den starka har alltid försvarat den svagaste men de går ju för långt när du är så jävla känslokall!!! Man blir så trött på det! Kommer aldrig bli som dig kommer bli så mycket bättre än dig det är en sak som är säkert!
Förlåt att jag skriver ett sånt här men va tvungen att skriva ut det bara!! Blir bara så arg!


Ligger just nu och kollar på Björn bröder med Liam och Fanny:)


Särlek!<3

Haft en jätte mysig dag idag. Varit på stan och handlat lite sen varit hemma och kollat på mulan två som är den stora hitten just nu;)
Nu är vi hos älsklingens pappa och ska snart grilla och så:)

Älskar min prins iaf fast jag slåss när jag sover och är arg på dagarna så älskar jag dig mest! Världens bästa är du och ställer alltid upp för mig när det är jobbigt och svårt<3


Mys!

Efter en dag där tiden bara har sprungit iväg så ska jag och min älskling mysa med chips dip och vitlöksbaguet:) <3


Nu blir det klippning för Liam:)


Ute och äter middag med Karolina:)


Nästan klart!

Nu är det nästan klart i min garderob så känns skönt:) spegeln behöver upp och sen ska jag fixa en stång som ska sitta längst in så jag kan hänga upp kläder:) sen försöka fixa in en lampa på något sett men de vet vi inte riktigt hur vi ska göra.
Så nu blir det att fixa i älsklingens garderob i morgon så han får in sina kläder fint eftersom han bara fick en hylla när vi delade;)
Och idag har jag ätit tacos!! Fy fan vad gott de va jag bara tryckte i mig haha har saknat de sjukt mycket!
Men får bli någon film med min prins nu sen blir det sängen:)

Bild på hur det ser ut nu :)


Skoja bara!

De va fint väder med inte längre! :( hoppas verkligen inte att det kommer börja åska med ser inte bättre ut:(
Men har varit ute och lekt med tayson och nu ska vi köpa lite färg så vi kan fixa klart hemma och i min garderob :)


Onsdag!

Idag är det härligt väder ute riktigt skönt:) men hörde att de hade åskat som fan i Gbg så hoppas de inte kommer hit! Hatar de verkligen. Och i natt har jag drömt så massa sjuka grejer och äckliga saker. Ska inte kolla på skräckfilm innan jag går och lägger mig igen ;) nä så i natt och älsklingen fått många kramar för att jag va så rädd :P
Varit iväg med älsklingen nu och handlat och så:) fick hur mycket mat som helst för 970 kr så gjorde ett riktigt kap idag tydligen;) så idag blir det tacos:D
Och har känt mig lite kärleksfull idag så älsk fick ett par nya skor av mig :) han blev jätte glad!
Vi ska snart gå ut på utsidan och fixa lite där ute så de ser fint ut till sommaren så man kan sitta där ute:) behöver bara hitta ett billigt bord med stolar som jag kan ha. Sen måste vi städa här hemma med mindre roligt
Men det måste göras det med:)


Härlig dag!

Drog ju iväg förut med Karolina och tog de lugnt satt och prata skit i några timmar, de behövdes:) sen åkte vi och åt lite mat och fy fan vad dålig jag blev efter, jävla mc!
Drog sedan till älsklingens pappa och fika och så. Tvättade våran skrutt bil, den blev lite finare med älsk smutsade ner den på en gång:(
Nu är vi hemma så har precis ätit pizza tjocka som vi är;) blir att mysa ner sig i sängen snart med en bra film med min prins:)<3


Softar!

Softar lite med denna glada tjej:)<3


Tacos!!

Kände mig inte jätte pepp på jobbet igår men man blev ju lite glad när man vann tävlingen ;) Men som tur var så jobbade jag inte så många timmar så det va skönt :)
Och jag kom på igår hur sjukt sugen jag är på Tacos!! Skulle kunna dö för det just nu. Va as länge sedan jag åt det och brukade alltid förra äta det minst en gång i veckan. Så i veckan så ska det bli Tacos ;)
Så kommer äta så sjukt mycket tacos i veckan!!
Men sov länge idag som vanligt nu för tiden, får nog börja ställa klockan så jag inte blir så seg för blir as seg när jag sover så här länge.
Har ätit lite mat nu med älsk och vi ska ta och lägga oss och kolla på en film sen ska jag dra iväg och jobba.
<3
Och idag fyller min bästa bästa bästa syster år!!<3 Stort grattis till dig och skit ut ungen snart så jag kan få klämma och pussa på mosters älskling<3

Fan vad jag är grym!

Vann tävlingen på jobbet som vi hade förra veckan;) bra jobbat Sofia!!


Iväg och jobba nu!


Söndag!

Japp idag är det söndag igen, helgen går fort som vanligt.
Men igår kväll kom några av älsklingens kompisar hit så satt och prata och kolla film med dom och planerade sommaren lite:)
Sov jätte länge idag de va sjukt skönt men tror jag har sovit för länge för har varit seg hela dagen. Fick bli en pizza förut med älsk och sen har vi mest bara segat. Har tvättat lite de är väl de ända duktiga jag har gjort idag men man får ha såna här dagar ibland det är man värld:)
Så nu ligger jag och älsk i soffan och spelar vårat spel vi har blivit beroende av och kollar film:)
Men ska sova snart och en ny vecka väntar i morgon med jobb!


Boda Borg!

Idag är det lördag och både jag och älsk är lite sega idag. Men älsklingens mamma kom hit under dagen och va här några timmar:)
Sen drog jag iväg till Boda Borg. Va riktigt kul men fy fan vad vi sög haha mitt lag förlorade ;) men det va kul ändå. Och de bästa va ju att de laget som förlora fick en gratis biljett så vi kunde komma tillbaka och öva haha;)
Va där där med jobbet så efter blev vu bjudna på jätte god mat:)
Men nu är jag hemma igen och myser i soffan med mina killar<3 blir en softkväll idag med något gott:)

image description

image description

image description

 


Mulan!

Älsk tycker jag är jätte töntig när jag säger att jag vill kolla på massa Disney filmer men det känns skönt att man har någon på sin sida, Liam!;) vi kollar alltid på mulan och alla mina gamla Disney filmer. Först var det den otroliga vandringen men nu är det mulan som gäller;) skönt att någon som är på ens sida iaf så man kan ligga och kolla på shrek m.m utan att känna sig dum;)


Grattis min älskling!<3

Äntligen fredag! Ska bli skönt med helg och vara ledig:) jobbar bara några timmar till sen tar jag helg:)
Idag fyller min älskling år:) stor kille nu;) så blir lite firande hemma hos oss sen blir det lite dricka under kvällen :)
Blir att köpa present till min älskling när jag får min lön för kommer nog inte bli så billigt men glad kommer han bli iaf;) men idag får han ingen present lite tråkigt kanske men ska vara extra snäll och gullig. Han fick iaf en liten överraskning när han vaknade så något har han allt fått:)


Fick panik!

känns som om jag inte har gjort ett skit idag men har tagit det väldigt lugnt och jag tror jag behövde det! Men blivit massa mys med älsklingen och Tayson idag iaf:)<3
Va ute på en promenad förut och Tayson hitta en jätte stor "pinne" som han älskade och skulle ha med över allt ;)
Och han är ju verkligen så jävla söt när jag och älsk springer och gömmer oss och när han väl kommer på att mamma och pappa är borta. hihih ser ut som en riktig Bambi då som springer runt och letar efter sin mamma ;)<3
Men sen har jag varit lite duktig idag med att vicka tvätt så känner ju iaf att jag har gjort något bra :) Och fick reda på idag att min älskade Putte ska bo här hos oss i två veckor i Juni :D<3 kommer bli riktigt roligt!!<3
Men sen började jag och älsk med våra sjuka diskutioner som vi båda vill ha rätt på. Men idag kände jag verkligen att jag ville ha bevis på att jag fick rätt så skickade till 118118 och frågade och dom va på min sida ;) Så får väl hoppas att dom tar upp rätt information så dom inte lurar mig men det tror jag verkligen inte!
haha våra normala diskitioner ;)
Men sen bestämde sig älsklingen att han ville ut och fiska. jag frågade om vi inte kunde göra något mysigt och han kommer på att vi kan fiska. Men JAAAA gud vad roligt!! Nooot ;) Hatar verkligen att fiska och jag får aldrgi någon fisk och den jag är med får aldrig någon fisk heller när jag är med. Men iaf så gick jag med på detta. Där satt vi på bryggan och helt plötsligt hör jag bara Tayson skrika som fan!! fick verkligen panik när jag ser att hela hans tass har fastnat mellan två plankor i bryggan!! Men som tur var så fick älsk upp tassen och sen satt han i mammas knä hela tiden och såg ledsen ut. Han verkar inte ha skadat sig för efter va han i full gång igen men fy vad hemskt det är att höra djur får så ont och dom inte kan göra något!
Men vi tog och kastade pinne med honom på fotbollsplanen så att han skulle bli lite gladare och det verkar inte vara något fel med hans tassar iaf;)<3
Men nu blir det häng i soffan och sen kanske ner och handla lite om vi orkar. Men blir att lägga sig tidigt för ska upp sex i morgon och jobba!

Saknar!<3

Igår blev det ju jobb. och jag är en sån människa som aldrig brukar ha ont i huvudet men fy fan vad ont i huvudet jag fick igår!! fick gå hem en timma tidiagre från jobbet för trodde verkligen jag skulle dö eller nått. Kom hem och gick och la mig på en gång och kollade på film, blev lite bättre men det kom och gick hela kvällen. Och älsklingen skulle försöka hjälpa mig med att bli av med huvudvärken och han kommer alltid med sjuka ideer så ska inte ens skriva det här haha ;) Men det blev inte bättre iaf!
Blev att kolla tv och mysa med älsklingen och idag är jag ledig :D Men varför ska man alltid vakna tidigt när man är ledig ?:/ är väl ganska bra att jag gör det för ska ju jobba tidigt imorgon men skulle varit skönt att sova länge.
Har kännt dom senaste dagarna hur jag saknar Göteborg och alla mina vänner! Vill ha sommar och pengar och dra ner till Göteborg och vara med alla mina älsklingar!!<3 Har du min älskling här nu som är min bästa bästa vän! Men ibland behöver man en riktigt tjej dag och älsklingen brukar inte bli så glad när jag ska dra med han på en tjej dag ;)
Tittade igenon lite gamla bilder och fan vad man vill ha sommar och Göteborg!!
Saknar att sitta på uteserveringar och dricka öl!<3


Saknar att åka på rodtrip med min Jojo<3
Saknar att gå på Liseberg!<3




Saknar att kunna åka ut med båten!



Aa jag saknar sommaren helt enkelt. Ge mig sommar nu och fan inger mer snö!!

Måndag!

Igår ikväll hade jag och älsk myskväll med chips och dip:) kollade på bb och fan att Joe åkte ut:( gillade faktiskt han fast han har blivit lite tråkig de senaste. Men trodde faktiskt att han skulle gå långt men där hade jag fel.
När jag vakna i morse så va jag fan tröttare än vad jag brukar vara kl 7 på morgonen, fattar inte varför sov ju många timmar i natt:( men idag och i morgon blir det seg dag för jag sover äter jobbar och sen kommer hem och sover igen så träffar ju min min prins så mycket, mest i sovande ställning. Men idag på lunchen kom min prins och håll mig sällskap en stund:)<3
Nu ligger jag och kollar lite på tv men finns inget kul att kolla på:( ska nog kolla efter en film och mysa ner mig i sängen istället.
Men på onsdag är jag äntligen ledig igen och då blir det massa mys med min älskling hela dagen!<3


Tayson<3

Gjort lite tix med tayson nu här hemma och gud vad trött i huvudet han blir hihi;) han hängde med ner till tvättstugan och han brukar alltid springa runt och kolla men han dog på golvet på en gång och låg bara och kolla på mig;) hihi. Men han är duktig iaf han har lärt sig att rulla runt nu så ska göra det jätte många gånger nu så han kan göra det utan att lirka med godis varje gång:) men kul att han kan det för det kan inte oliwer han vägrar att rulla runt men han är så duktig på alla andra sett så han behöver inte rulla runt:)
Tog lite bilder på Tayson inte så lätt samtidigt som man försöker göra trix med honom men han är söt iaf:) nu ligger han död på golvet och kommer nog göra set resten av kvällen;)

image descriptionSitta fint :)

image descriptionLigg:)

image description

image descriptionser inte så glad ut men han älskar nog mig ändå ;)

image descriptionTörttis:)

 


Känns inte som söndag!

Igår va det ju lördag och de kändes verkligen inte som de. Jobbade under dagen sen åkte vi till älsklingens mamma på kalas för älsk lillebror fyllde år. Va helt slut i huvudet så va nog inte så rolig att umgås med igår så älsk klagade en del;) ville bara vara för mig själv kände jag och bara ha det helt tyst. Man är inte så jätte sugen på att prata i telefon eller med någon när man gör det hela tiden på jobbet.
Men det har varit ganska skönt att jobba helg inte så många timmar heller så går ganska fort och sen får man ju extra pengar:)
Så idag har jag ju med jobbat och sen blev det middag och älsklingens pappa. Och har varit ute med tayson förut och tränade lite och han är duktig men blir väldigt ivrig när man har korv i fickan;) men han är mycket lättlärd så ska bli kul om vi kan börja en lydnadskurs men får se hur mycket pengar vi har nästa månad:)
Ligger i soffan nu och segar och kollar på wermland forever och det suuuuger verkligen!! Men finns inget att kolla på nu så får väl plåga mig med det. Ska tvätta vid fem så då har jag lite att göra iaf. Får se hur det blir ikväll om det kanske blir lite söndags mys med något gott:) hoppas alla har haft en bra helg iaf!:)


Fredag!

känns verkligen inte som Fredag idag! Men det är väl bara för att jag ska jobba helgen.. Längtar verkligen tills jag är ledig då jag kan få sova ut ordentligt. Men kommer säkert vakna tidigt då när jag är ledig, brukar alltid bli så bara för att man har gått upp så tidigt alla andra dagar. Men ska bli skönt att inte vakna upp till väkarklockan iaf :)
Men idag är det ju Fredag och det kommer nog inte hända mycket alls idag. Har ju varit och jobbat och mitt sista samtal va ganska kul ;) Va en som verkligen va skit sur så fick säga till henne as många gånger så att hon skulle lugna sig. sen ringde jag min chef så att han kunde ta över samtalet och han va as skönt satt och drev om hennes beteende och massa skit, men sen kopplade jag iaf över henne till han så då slapp jag henne och jag fick gå hem :)
Varit och handlat lite och varit ute med Tayson så han har fått springa av sig och lekt kurragöma ;) Man märker verkligen nu hur stor han har blivit när man kollar tillbaka på gamla bilder! Och han är bara 7 månader så han kommer blir mycket större. Men han är ju verkligen fortfarande som en liten bäbis men han fattar inte riktigt att han är så stor :P
Min lilla skrutt:)<3
Nä nu ska jag väl inte sitta här och skriva för har ändå inget att skriva om ;) Ha en bra Fredag alla<3

Myser ner oss!

Idag va jag verkligen as trött på jobbet! Men tiden gick ganska snabbt så de va skönt. Blev att komma hem och äta och mysa med min älskling. Sedan drog vi med älskliges pappa till Karlstad och köpte mc kläder och kollade runt på Ikea. Håll på att somna i bilen hem och nu är vi äntligen hemma så jag och älsk har myst ner oss i soffan med film och jag har mina vitlöksoliver att äta på;) så jävla gott!!
Har iaf kollar ut saker nu som jag ska ha i min garderob kommer nog bli riktigt snyggt:)
Nä ska pussa på min prins nu och kolla film<3


Trötter!

Som sagt så va jag uppe tidigt så va sjukt trött! Men när jag kon till jobbet så blev man lite piggare. Och jag och Karolina såg massa bambis innan vi gick in till jobbet:)
Men efter bara en timma på jobbet så kände jag att jag inte hade sovit bra och blev as trött. Så idag har jag och Karolina segat som fan på jobbet och varit riktigt övertrötta;)
Men det blev skönt att komma hem i tid så man hade hela dagen på sig. Så blev att äta lite mat och städa här hemma.
Klockan tickade iväg så vi hämtade Liam så åkte vi sen till älsklingens mamma och fikade:)
Nu är vi hemma och jag är as trött och har precis tagit en jätte varm dusch för kände mig as kall så de satt fint med en varmdusch!
Men blir lite film nu sen sängen för mig och upp och jobba tidigt i morgon igen.

Bambis utanför jobbet i morse:)


Jobb!

De va länge sen man gick upp så här tidigt! Lite segt när man har haft lång helg och nu upp kvart i sex varje morgon. Vill dö just nu! Men nu måste jag fixa mig till jobbet, hoppas ni sover gott!


Natti natti!

Har spenderat kvällen i soffan med mina hjärtan<3
Kollar runt lite på hundkurs så har
Mejlat till en för att veta mer om priser och så. Ska bli roligt om de finns en kurs snart så jag och Tayson kan ha något att göra på dagarna när jag inte jobbar:) kommer bli jätte kul för honom att få träffa massa nya hundar :)
Men nu blir det snart sängen för oss för ska ju upp as tidigt, inte alls kul!:(


Mys!

Dåligt väder så jag myser ner i soffan i min rosa bäbisdräckt och äter mannagrynsgröt;) känner mig som ett barn igen!


Hemma igen!

Blev att älsklingen och jag åkte hem en dag tidigare än vi hade sagt. Men de va ändå skönt att komma hem så man har en dag hemma ledigt innan man börjar jobba igen. Blir att jobba tidigt denna veckan men inte så många timmar så ska bli skönt för då har man hela dagen hemma sen:)
Idag har jag verkligen ansträng mig och dragit ut all skit i förådet och städat och målat där inne:) så nu behöver jag bara lite pengar så jag kan köpa lite saker så jag kan få in mina kläder:) kommer nog bli väldigt bra iaf!
Gjorde en as god spagetti och köttfärsås förut men känner mig lite sugen igen så ska nog ut i köket och kolla efter något gott;)
Här kommer för och efterbilder:)

image description

image description

 

 

Efter:)

image description



Skit väder!

Vann inget igår på bingolotto:( bara gamlingar som gör det.
Och idag är det ett jävla skit väder inte alls kul:( men blir en sväng bort till Louise snart och sen hämta bil och lite så:) sen kommer mormor, morfar och Emma hit ska klämma jätte mycket på hennes mage då!<3
Men nu måste jag anstränga mig så vi hinner allt:)


<3

Haft en riktigt mysdag idag! Tog en promenad i bergen med oliwer förut och sen har vi suttit på altanen och solat och druckit öl med Benny typ hela dagen;) träffat en gammal arbetskamrat så de va med kul:)
Sen blev det grillning när mamma kom hem och efter de så gick jag och älsk och köpte lite mys så nu ligger vi i sängen och spelar Bingolotto som ett gammalt par;)<3
Men nu ska jag inte sitta här och skriva utan mysa med min älskling<3

 

 


Idag blir det mysdag!

Igår gick jag och älsk hem till Putte under dagen och tog en öl i solen och satt och prata skit, riktigt mysigt:)
Men sen började jag må riktigt dåligt mådde jätte illa och fick ont i magen så jag och älsk gick hem och vilade lite och de va skönt men kanske inte så smart för när jag vaknade va jag inte alls sugen på att dricka och festa. Men gjorde iordning mig iaf men så ville vi inte stressa bort till festen så vi gick iväg själva för att kolla på påskfyren och tog en öl:) blev jätte mysigt när det bara va jag och älsk som gick<3 så gick vi hem sen och då började älsk bli lite sugen på att dricka men jag fick ont i magen igen så vi bestämde oss för att bara ligga hemma och mysa!
Känns jävligt gött idag för är inte bakis som alla andra kommer vara här ute idag;) hihi.
Men idag är det jätte fint väder så ska nog försöka dra upp älsk snart så vi kan ta en promenad med oliwer i bergen och sen blir det grillning när mamma kommer hem:)


Glad påsk!

Igår åkte vi till Göteborg och de va ett riktigt skit väder. Va ju fan snöstorm typ!! Och hade sommardäck på bilen. Men gick faktiskt ganska bra och gick jätte fort både jag och älsk tyckte de gick as fort så jätte skönt:)
När vi kom hem till mamma så tog vi en öl med dom och åt jätte god mat! Sjukt gott verkligen. Sen gjorde vi oss iordning och gick hem till Jessica och drack lite jätte mysigt:) men blev trött så vi gick hem ganska tidigt men de va en bra ikväll ändå:)
Och idag är det påsk så glad påsk:) blir att dricka lite öl ide och kolla på fyren haha;) måste ju visa älsk hur vi gör på påsk;)
Sitter och umgås med Putte och Jenny nu så vi ska snart dra hem till Putte sen blir det hem och fixa sig och ta en öl på altanen med min älskling:) hoppas ni får en glad påsk alla för de ska jag ha!:)


Mys!

Nu känner jag mig verkligen duktig för har städat diskat och tvättat. Nu har älsklingen åkt iväg en stund så nu ska jag och Tayson mysa ner oss i soffan men först blir det att vika lite tvätt. Det som är tråkigast när man tvättar!:(
Sen måste jag anstränga mig igen och packa. Men ska ägna lite tid med Tayson nu och mysa riktigt mycket för han ska vara hos farfar över helgen:)


Imorgon blir det Gbg!

Torsdag idag och blev att gå upp tidigt så kom Helena hit och hälsa på :) Så hon har varit här nu under dagen och Älsk va och jobbade lite så jag, Helena och Liam åkte och köpte lite påskgodis och lite leksaker. Men tror det va jag och Helena som gillade det mest hihi ;)
Så det har varit full rulle idag varit på kyrkågården och gjort fint handlat och städat här hemma. Va ute och gunggade lite förut och det ser ju ut som om att det ska vara varmt ute men det är riktigt kallt i vinden, och har hört att det ska bli jätte dåligt väder i helgen :(
Men har iaf städat mycket idag har lite disk kvar och sedan tvätt. För sen ikväll blir det att packa klart allt och i morgon drar jag och älsk till Göteborg:)
Har ju inte lagt upp före och efter bilder än på det vi har mållat så tänkte göra det nu ;D
Blev bättre än vad vi hade innan men känns lite kallt i hallen!
Liams säng före!
Liams säng efter:)
Hallen innan!
Hallen efter:)
Sovrummet innan!
Sovrummet efter:)
Känner mig ganska nöjd iaf och så har jag målat alla lister vita så det ser lite renare ut :)
Men hade ju problem att jag tyckte att det va för "kallt" i hallen men det har jag löst nu med att beställa hem lite saker hih så fick mitt paket idag så blev överlycklig :D
Och den här sitter i sovrummet nu:)
Men ska ta och fortsätta att diska lite så ska vi göra lite mat här snart för är sjukt hungrig! synd att vi inte har något gott typ Tacos skulle varit grymt gott. Men kommer nog få det av mamma i helgen :)<3

Blodprov!

God morgon på er:)
Idag försov jag mig på första gången på länge. Så blev upp snabbt draaaa upp älsk från sängen och sätta oss i bilen och åka till läkaren. Hatar verkligen blodprov tycker det gör jätte ont när man gör i fingret men ännu värre i armen och självklart skulle jag få göra i armen och två gånger med! Men älsk fick hålla mig i handen och hon va faktiskt duktig hon som gjorde det. Ser inte ut att bli blåmärke som de blev sist då hon grävde runt och jag hade blåmärke i en månad! Men det gick bra iaf:)
Ska vara hemma idag och städa och fixa här hemma. Blir nog att försöka vila lite för känner mig sjukt svag i kroppen idag!! Men men ska inte sitta här och klaga och tycka synd om mig själv!;)
Ska lägga upp bilder sen på lite för och efter bilder på de vi har målat, blev faktiskt ganska bra så känns lite renare nu. Bara lite nya saker som behöver komma upp på vägarna men de ska jag nog allt klara av att hitta;)

I hate it!


Kommer somna snart!

Idag blev det jobb igen ja! Faktiskt rullat på ganska bra idag utan att jag fick panik på ett samtal! Hatar ju att prata engelska och verkligen när någon lyssnar. Så idag skulle min chef sitta med mig och lyssna för att se hur det går för mig och självklart så får jag en som pratar engelska! Fick verkligen panik och visste inte vad jag skulle göra eller säga. Men gick ganska bra ändå och min chef va snäll och sa att han inte räknade med det samtalet så fick ta ett nytt som han skrev kommentarer på! Men fick iaf beröm att jag är väldigt duktig på jobbet men min chef tycker det är synd att jag inte känner desamma men bara sån jag är. Men alltid kul att höra att man är duktig:)
Älsk kom och hämta mig efter jobbet så nu har vi ätit och jag kommer nog somna när som helst är sjukt trött idag! Och ska upp tidigt i morgon igen. Men får tänka att de inte är långt kvar nu tills jag och älsk åker till Göteborg<3

Jag och min älskling är snygga som vanligt;)<3


varit lite små grinig idag!

Blev upp tidigt idag med och nu denna veckan jobbar jag halv tolv toll åtta riktigt segt :( Kom till jobbet och det fanns ingen plats i rummet där vi brukar sitta så min "chef" Henrik säger att jag får sitta med alla andra som typ har jobbat där i flera år. Och säger att dom tycker att jag är så duktig så jag ska inte fråga efter hjälp längre utan klara mig själv och ringa till några om jag behöver hjälp. Kände mig inte alls redo för det så blev as sur! Dom fick hålla på med mig och prata i en timma innan jag skulle ge mig hihi ;) Sen satt jag på ett annat möte och då berättade jag hur arg jag va att dom tvingade ut mig när jag inte kände mig redo men han förklarade allt lite bättre så blev lite lugnare iaf. Men hade ändå bestämt mig för att vara sur på Henrik resten av dagen ;)
Men det gick faktiskt ganska bra att klara sig själv men saknade gruppen men Henrik kom och sa senare under dagen att jag kunde få sätta mig med gruppen igen men det vägrade jag för vill han att jag ska klara mig själv så ska jag göra det med. hihi så har varit riktigt jobbig idag på jobbet men det behövde dom ;)
Ska försöka vara lite gladare i morgon på Henrik för han såg lite ledsen ut när han frågade mig om jag fortfarande va arg på han och jag sa ja ;D
Sån här har jag känt mig på jobbet idag ungifär;)
Men tiden har gått fort samtidigt som långsamt, typ något sånt! Tror jag börjar bli sjuk med för min näsa började rinna som fan på jobbet och kände att jag började få ont i halsen. Vill inte bli sjuk nu innan påsk. För ska jobba röven av mig den här veckan sen åker jag och älsklingen till Göteborg på Fredag :D<3 ska bli jätte kul och mysigt<3
igår målade jag och älsklingen för fullt här hemma så är inte så jätte mycket kvar nu, trode att han skulle fixa det under dagen men där trodde jag allt fel ;) Det funkade när jag satte lås på datan då städade han men hur sätter man ett lås på sängen?! ;)
Nä nu ska jag slänga mig på min prutt och ge han lite kärlek sen blir det sängen för mig för är sjukt trött!

Bingolotto!

Idag har det inte varit så roligt väder bra och dåligt på samma gång. Men vi behövde lite dåligt väder så vi kunde anstränga oss här hemma med lite städning och målning. Va och köpte färg förut så håller på att måla för fullt nu. Och älsk har lovat mig nu att slänga ut all skit i "förådet" så jag kan fixa iordning där så jag kan ha det som garderob :) så får bli att måla och sätta upp lite grejer där inne så blir det nog bra:) då kommer jag iaf kunna få plats med alla mina kläder. Ska hämta hit lite mer grejer nu när jag och älsk åker till Gbg på fredag så då måste jag ju kunna få plats med det;)
Har precis ätit med min grymma kyckling rätt och älsk tyckte de va jätte gott:D men snart blir det Bingolotto så hoppas man kan vinna lite pengar för låg och drömde mig bort igår vad jag skulle ha gjort om jag vann 50 000 i månaden i 50 år, va lite tråkigt när man vaknade upp idag och fatta att de inte va så;)

image description


Okej att de har varit dåligt väder idag men inte okej när man kollar ut och det är helt vitt!! Vart tog våren vägen kan man ju undra?:/

image description


Hel dag med lek och bus!

Ja igår gick vi upp tidigt och gjorde iordning oss för att dra till lek och bus landet. Barnen tyckte det va as roligt och sprang fram och tillbaka som dårar ;) Min första tanke när jag kom in va ju att jag skulle tappa bort dom och få gå hem utan barn! Men det gick väldigt bra och dom lyssnade hela tiden :)
Sen drog vi och åt mat och de va sjukt mycket folk så blev stressad och bara slängde i mig maten så att vi kunde dra där ifrån.
Men blev att åka hem till älsklingens pappa efter och sitta och sola och sköta lite. Och älsk tvingade med mig på motorcykeln fick panik :( Men han tog det ganska lungt eftersom att jag skrek " om du gasar mer nu så gör jag fan slut" haha den fungerar alltid ;)
Men vi tog sedan en riktig slappkväll hos älsk pappa åkte och köpte lördagsgodis och barnen fick leka och hundarna med så senare på kvällen hade vi en sjukt trött hund och en trött Liam ;)<3
Fick sova lite längre idag, snällt av älsklingen för behövde verkligen det för kunde verkligen inte somna igår! Men nu ska vi väl försöka ta på oss och dra oss ut en sväng sedan ikväll blir det städning och tvättning, mindre roligt :/ Men det behövs verkligen!
Men här kommer en liten bildbomb från igår:)<3
Sötisen<3




Mitt "lilla" barn ;)<3
Trötter:)