Fin besök!

Känns som om jag inte gör något annat än jobbar och sover;) skönt att jobba kväll men sover för länge så då hinner jag inte med något på dagarna.
Men ska försöka komma upp tidigare i morgon för känner att jag blir bara trött på dagarna när jag sover för länge:/
Men har gått bra på jobbet och idag fick jag mitt första arga samtal dom ville ha mitt namn och grejer haha va lite kul faktiskt;)
Men idag har jag varit duktig efter jobbet och städat:) får ju fin besök i helgen av fina Jenny:) ska bli riktigt kul faktiskt! Hon ska ha med sig lilla Elsa med så vi får hoppas att hon funkar bra med Tayson men tror inte de kommer bli några problem:)
Men ska fortsätta städa sen ska jag slänga mig i sängen och kolla film:)

Min mycket goda lunch på jobbet idag! Dom har för god mat där att köpa så de är farligt;)


Glad tjej!

Idag skulle jag jobba kväll och skulle börja ta samtal. Va ju sjuk i Fredags så gjorde inte de med dom andra. Fick panik när jag såg att dom vågade ta samtal hela tiden men jag vågade inte. De tog en timma för mig innan jag vågade trycka på den jävla knappen!! Började må illa och trodde jag skulle svimma. Men sen tryckte jag bara och då kunde jag ju inte bara lägga på. Men det gick bra:) Va jätte nervös hela tiden men jag klarade det. Men jag suuuuger verkligen på Engelska och självklart jag ska få massa männiksor som ringer in och pratar Engelska. Men dom fatta vad jag sa iaf så de va väl tur det ;)
Men sen flöt det bara på tog massa samtal men man var ju nervös varje gång man skulle ta ett. Men har klarat av första dagen så är riktigt stolt över mig själv :D Så nu blir det mys med älsklingen med god mat och sedan blir det nog inte så mycket mer för mi,g för känner mig jätte trött fast jag sov ganska länge idag. Men har väl pressat kroppen hårt idag så är väl trött:)
Så nu blir det att jobba kväll resten av veckan och jag hoppas det kommer gå bra så man inte får massa jobbiga samtal ;) Men är iaf glad och stolt över mig själv att jag har fixat ett jobb som funkar för mig :)

Våren närmar sig!

Riktigt härligt väder idag, underbart!:)
Så tog en promenad med Karolina och Tayson och sen blev de hem till älsklingens pappa och ta en fika i solen och hundarna har fått lekt:) så har varit ute hela dagen så snart blir det hem och göra mat och städa och tvätta, mindre kul men känns skönt när de är klart:)

image description

image description

image description


Filmmys!

Ligger och kollar på släkten är värst hihi tänk om de skulle vara så då skulle jag nog dött. Tycker så synd om honom ;)
Så jag och tayson kollar film och älsklingen ska snart komma och vara
Med oss också:)

Sötis kollar film:)<3


Trötter!

Blev en promenad förut och de va lina trevligt som vanligt:) men de blåste ju jätte kallt så saknade min vinterjacka idag:( men men de va lite skönt att slippa den med så behöver man inte känna sig så stor och klumpig.
Både jag och älsklingen är jätte trötta idag så vi ska mysa ner oss i soffan och inte göra ett skit idag. Blir att kolla på melodifestivalen och man kan ju hoppas att de är några bra låtar med idag iaf.
Men ska bli mys att bara sega med min älskling, vi tänkte ju hitta på något kul men vi är trötta så de får bli mys i soffan istället:)
Hoppas på härligt väder i morgon med så man kan ta en långpromenad med Tyson:)


Härlig Lördag!

Sovit länge idag så de va riktigt gött:) Och det är jätte fint väder ute:) Så idag får vinterjackan stanna hemma och skinnjackan ska fram:)
Blir snart att åka hem till älsklingens pappa och äta lite sen ska jag nog dra iväg och ta en promenad med Karolina:) Är så himla fint väder så en promenad idag passar perfekt:) Har ju inte varit ute än och känt om de är jätte varmt men har bestämt att de ska vara det ;) Men ar en tjocktröja på mig med så de kan ju inte bli så jätte kallt:) Och om jag och Karolina ska ta lika lång promenad som igår så kommer jag ändå bli varm ;)
Ikväll ska jag och älsklingen försöka hitta på något kul tillsammans så får se vad vi hittar på, ska bli roligt att bara göra något än att bara sitta hemma hela tiden :)
Men nu ska jag försöka få älsklingen att skynda sig lite så vi kan dra oss :)
Tayson ska självklart få hänga med på promenaden så han kan bli lika trött som han va igår:)<3

Särlek<3

Många år har vi haft med varan med både gott och ont! Men du är någon som alltid kommer stå närmas hjärtat<3
http://www.youtube.com/watch?v=aYtEBiCqILg&noredirect=1
<3

Saknar!

Fredag idag och jag gick inte till jobbet, dumt av mig men trodde fan jag va magsjuk :( vaknade upp av att jag hade så jävla ont i magen och när jag gick upp började de vattnas i munnen som om jag skulle spy så fick panik! Men hade såna jävla kramper i magen så va nära att jag skulle väcka älsklingen och köra mig till sjukhuset!! Men fick ringa och sjukanmälla mig och sova lite. kände mig lite bättre när jag vaknade men hade fortfarande ont i magen. Men gick över efter ett tag och då åkte jag och tog en härlig långpromenad med Karolina och Tayson:)
När jag kom hem blev det att städa lite och fixa här hemma sen drog jag och älsk till stan med han kompis och kollade runt:)
Så nu har jag slängt ut älsklingen för att ha lite kul och har myskväll med Tayson och dricker lite vin :) Inte kul att dricka vin helt själv men rätt gött att bara ha det helt tyst i lägenheten och få göra vad man vill ;)
Kollade igenom massa gamla bilder förut och shit vad jag saknar alla i Göteborg och sommaren!! Vill verkligen ha sommar nu och inte de här tråkiga vädret:(
Så kommer dela med mig med alla mian gamla bilder jag har kollar igenom idag ;)
Man va blond för några år sedan;)
Danmark<3
Skolan:)<3
rhodos<3
Ellas födelsedagsfest:)
Studenten<3 Skulle göra om det 1000 gånger!
Teneriffa!
Theo fick klappa häst för första gången:)
Marstrand<3
Jag coh JennyPenny<3
Bakfulla som as på väg till Varberg:)
Tessan & Jag<3
Båtsemester med Pappa och Emma:)
Saknar dagarna i stallet<3

I morgon gäller det!

Torsdag idag och veckan har bara sprungit iväg som vanligt nu för tiden! Och i morgon ska jag ta mitt första samtal om jag inte svimmar innan;) haha är sjukt nervös men bara man tar första så kommer det nog rulla på sen:)
Men dagen har gått ganska fort och varit helt okej. Men fick lite dampanfall på älsk när jag kom hem så han fick fjäska ordentligt för att få mig glad igen;) men han lyckades som vanligt.
Har inte ätit bra alls dom senaste dagarna så tacos satt väldigt gott i magen nu:) men självklart kom man i matkoma så får nog bli sängen ganska snart. Skulle ju vilja kolla på bb men orkar inte all jävla reklam hela tiden blir så trött på de. Men men nu ska jag försöka resa mig och plocka bort efter maten:)


Fastanställd!

Klarade mitt prov idag så nu är man fastanställd så känns jävligt bra:) så på fredag ska man ta sitt första samtal och fy vad dåligt jag kommer må då:( hoppas man klarar av det!

Ibland känner man att man ska hålla inne saker för sig själv men ibland är man för bra på det! Man anstränger sig men får inget tillbaka. Räcker tyvärr inte bara med ord vissa dagar utan man vill ha mer!
sometimes it hurts when you are in love!


7Månader<3

Idag och jag och min älskling varit tillsammans i 7 månader<3
Älskar dig mest <3
Många minnen från den här bilden<3 Bästa dagen i Göteborg med min älskling<3


Kärlek i massor till dig<3

Nervös!

Yes är lite nervös för morgon dagen för då ska vi göra prov :( hatar prov men tror jag kommer klara det och då är de helt klart att jag har blivit fastanställd:) så vi håller tummarna för mig!
Varit en helt okej dag på jobbet, mycket information men börjar bli vann nu. Men idag fick vi semla och jag och Karolina tryckte i oss två st;) inte på samma gång så klart men under dagen:)
Nu sitter jag framför datan och Tayson ska självklart vara med så de är lite trångt:)<3
Håller på att tvätta de sista så ska snart springa ner och fixa klart allt. Kommer kännas sköt när allt är klart!
Men nu ska jag fortsätta och mysa med Tayson:)

<3


Ny vecka!

Då va det måndag igen, känns som om det bara är fredag och måndag!
Men gick bra på jobbet och tiden gick jätte fort idag:)
Och idag hade jag bestämt att älsklingen skulle städa hemma så de va fint när jag kom hem och vill man ha det städat så gör man ett lösen ord på datan så älsk inte kommer in;)
Så fick ett sms under dagen av en chockad älskling som inte kom in på datan haha. Men när jag kom hem va det städat och fint så jag fick som jag ville;) men hade ett berg med tvätt så har hållt på att tvättat hela kvällen nu men får fortsätta i morgon för kommer inte hinna med allt idag.
Men nu ligger vi i soffan och kollar film och jag ska snart hoppa in i duschen:)

 


På väg hem igen!

Helgen har gått hur snabbt som helst och nu väntar jag på tåget som ska ta mig hem.
Varit en mysig helg med familj och vänner men har tyvärr inte hunnit med att träffa alla men får komma tillbaka snart igen så jag kan träffa alla:)
Har varit riktigt härligt väder idag så va ute på promenad förut med mamma, Emma och oliwer:) sen satt vi ute och sola innan de blev att göra mat. Har ätit sjukt mycket denna helgen fattar inte hur jag har fått i mig allt haha;) men nu blir det en lång resa hem 3 timmar och 40 min:( segt som fan men har godis skvaller tidning och musik så ska nog klara detta:)
Blir massa mys med min älskling när jag kommer hem har saknat han massa<3
Nä nu ska jag fortsätta att stå och se dum ut och vänta på tåget;)

Bilder från idag:)

image description

image description

image description


Härlig lördag!

Kalas är väl inte de jag tycker om mest men de va trevligt och verkligen kul att få träffa min syster som har blivit så tjock och go<3 synd att de inte sparka i magen men kanske den gör i natt och då ska jag allt känna;) för blir att knö med syrran i natt:)
Efter kalaset åkte jag till Johanna och de va mys med massa mat och annat gott. Känner mig ganska fet nu för känns som om jag har ätit hela dagen!
Men nu sitter jag och oliwer på färjan hem och ska mysa med familjen när vi är hemma:) har verkligen saknat min lilla skrutt finns verkligen ingen som dig<3

Lite bilder från idag:)

image description

image description

image description

image description


75 års kalas!

Va verkligen jätte trött när jag vaknade i morse ändå fick jag sovmorgon.
Åkte och hämta Putte vid färjan förut och hängde med när han skulle äta mat och satt och sköta lite:) alltid lika roligt att träffa min puttrik<3
Kul att man kommer till Gbg och de är skit väder regnar och blåser:( och mamma tvingar ut mig och oliwer i detta skit väder:( tur att jag och oliwer har bra vinterjackor så vi inte fryser:)
Ska snart åka hem till mormor och morfar för idag fyller morfar 75 år:) sen blir det nog hem till Johanna och ha myskväll och kolla på melodifestivalen :)
Känns som denna dagen kommer gå väldigt fort och i morgon är det redan söndag och då åker jag hem till älsklingen igen, saknar han faktiskt<3 va skönt att få ligga själv i sängen i natt men saknade ändå älsklingen som alltid brukar ligga och knö;)<3

Jag och min älskling<3


Natti natti

Ligger och kollar film med mina bästa<3 trött som fan så ska snart sova.
Natti:)


Älskar det!

Fan vad jag älskar det här. Missa tåget som jag skulle byta till så får vänta 45 min på de! Känns som om jag har suttit och väntat på tåg hela dagen, rolig fredag! Vill vara framme nuuu! Och är så sjukt hungrig så hoppas verkligen på att mamma har gjort någon god mat när jag kommer hem:)
Men blir ett snabbtåg jag ska med nu så då fick jag reserverad plats så de är ju lite plus slipper man sitta och vänta på att någon ska komma och säga att de är deras plats. Då blir det musik och kanske även somna till en stund, skulle varit himla skönt!

Men precis nu blev jag gladare en tjej som jobbar på sj och kommer fram och frågor om jag vill ha något att äta. Hon bjuder på de jag tog på pressbyrån;)


Sj!!

Hatar verkligen sj ibland! De kommer lite snö och hela skiten förstörs. Tåget är försent 50 min och jag hoppas verkligen att jag hinner de andra tåget för ska hålla på och byta och grejer!
Kan dom inte skicka ett sms att de är försenat så slipper man sitta här och frysa.
Vill bara vara framme i Gbg nu känner inte alls för att åka tåg. Va jätte länge sen jag gjorde de nu och inget jag har saknat heller! Men får väl hoppas tiden springer iväg så jag kan komma fram till Gbg.
Får se vad som händer ikväll om de bara blir hemma mys med mamma eller om de blir full rulle att åka och träffa massa kompisar:)
Nä ska fortsätta med att sitta och frysa ;) love sj!


Göteborg<3

Idag har inte magen varit min bästa vän har haft sån jävla mensvärk hela dagen så fick till och med gå hem från jobbet! Trodde jag skulle dö. Att ens mensvärk ska finnas.
Men nu ska jag snart dra mig mot tåget och åka mot Göteborg:) ska bli kul att få träffa alla och få krama och pussa på mina djur<3

Är verkligen irriterad på vissa människor så vill verkligen hem och umgås med några som gör mig glad! Förstår inte bara varför vissa folk ska va så nyfikna och lägga sig i andras liv. Men de finns människor till alla!
Nä ska fixa de sista och sen åka:)


En dag kvar!

Yes nu är det bara en dag kvar tills jag åker hem till familj och vänner i Gbg:)<3

Varit en helt okej dag på jobbet blev bjuden på tårta så då blev det ju lite bättre;) nu är jag hemma och har städat de jag inte orkade igår vill att de ska vara fint innan jag åker så jag kan säga till älsk de ska vara så som de va när jag lämnar det när jag kommer hem;)
Blir snart lite mat och jag hoppas jag inte kommer i matkoma som jag gjorde igår efter maten så jag kan fixa allt som måste vara klart tills i morgon:)
Nä ska fortsätta med maten nu:)


Snart helg<3

Orkade inte blogga igår för kände att de inte va min dag och jag hade massa att göra. Man blir ju så jävla sur när man inte har pengar till cigg sen är det någon idiot som går i min jacka och tar dom på jobbet! Fan vad sur jag blev igår då. Va självklart trött efter jobbet men älsk hade feber så han hade ju inte kunnat städa under dagen så fick bli att storstäda när jag kom hem. Men så fanns de ingen tvätttid så kunde inte tvätta så kommer bli jävligt mycket att tvätta när jag kommer hem från Gbg. Men efter jag hade ätit så kom jag in i matkoma så orkade inte stöda mer så idag när jag kommer hem måste jag fortsätta så de är rent och fint innan jag åker, men kommer väl vara stökigt när jag kommer hem;)
Men nu sitter jag på jobbet och har tråkigt, fryser som vanligt och är trött. Men hoppas att dagen går fort så jag kan komma hem och fixa iordning så jag kan sova gott sen:)
Nä nu måste jag fortsätta här:)

Åker till Gbg i morgon och då ska jag pussa och krama på mina älsklingar<3


Alla <3 dag!

Börjar dagen med att skrapa bilen i 5000 år, va ju snö över allt! Mysigt med snö och de lyser ju upp men nu vill jag ju ha sommar inte mer snö:(
Har gått bra på jobbet men märkte att jag va lite över trött slutet av dagen då allt blev väldigt roligt och man skratta åt allt;)
Ja de är ju alla hjärtans dag idag och visste inte alls vad jag skulle få av min älskling men blev såååå glad! Är nog de finaste jag har fått av en kille för detta är verkligen något man kan spara och alltid ha :) jag själv hade dålig fantasi att köpa något men har längtat efter att vi bara ska ha myskväll tillsammans och att inte älsk sitter vid datan;) så blev tända ljus i hela vardagsrummet med tacos och chips och dip till film :) sen fick han självklart ett kort med en lång kärleksförklaring;)
Men nu ska vi lägga oss i sängen och mysa med film upp tidigt i morgon med båda två:)

Denna fick jag av min fina älskling<3 älskar dig mest <3


Livrädd!

Yes idag är det måndag igen och idag har det faktiskt gått snabbt på jobbet, underbart! Hoppas bara dagen i morgon går lika snabbt.
Aa idag hade älsklingen bestämt sig för att vi skulle ut i skogen och göra en eld och grilla korv. Tycker de är kul och gulligt när han vill hitta på mysiga saker men jag är så jävla mörkrädd!! Och jag som kommer från Göteborg är inte van vid stora mörka skogar. Men vi skulle in i den mörkaste skogen, vi kunde inte gå där det fanns ljus utan in på en stig där de är as mörkt och gamla björnbo! Är livrädd för att de ska komma en Björn eller varg och hoppa på mig men jag får väl ställa upp och göra de älsklingen vill. Men iaf vi satte oss ner och fick tänt brasan och grillade korv, åt dock bara enhalv eftersom jag va så jävla rädd att en Björn skulle komma och ta mig:( men från ingenstans så här vi något som hoppar i vattnet!! Bakom min rygg med så jag flög över till Niklas och satte mig bakom. Han började kolla runt och kasta grenar i vattnet för att skräms i väg det. Och mitt upp i allt säger han helt lugnt "älskling jag vill inte skrämma dig med de kan ha varit en Björn" att jag inte dog då! Men kan ju ha varit något annat djur med men vi hörde de inget mer. Men då fick jag panik och ville gå hem och nu har jag bestämt mig för att aldrig gå ner dit igen när de är så mörkt, får se om jag ens vågar när det är ljust.
Men nu är jag iaf hemma och lever, tur är väl de!;) ska tvätta bort sminket nu och hoppa i säng så jag orkar dagen i morgon med:)


Riktig mysdag<3

Idag har vi varit ute nästan hela dagen i det fina vädret:) har varit jätte mysigt<3 Åkte först iväg och fiskade (fast vi fick ju inga fisk) med älsklingen och hans pappa sen skulle vi ut och åka pulka och älsklingen åkte skidor. Haha de va nog det roligaste jag har sätt i hela mitt liv ;) Grät av skratt i flera minuter.
Sen satte vi oss vid sjön och fixa en brasa och de va jätte mysigt:)<3 va länge sen jag och älsklingen hade en riktig mysdag!
Här är bilder från idag iaf:)
Älsklingen arbetar;)






Trötta hundar i bilen:)
Haha älsklingen på skidor;)
Gick inte så bra ;)
Mys:)





Söndagsmorgon<3

God morgon:)
Precis varit ute och gått med Tayson i det underbara vädret. Känns som plusgrader och solen skiner och vi har fått mer snö:) så idag SKA jag åka pulka;) ska bara få upp älsklingen ur sängen först!
Ska försöka ha en slapp och mys dag idag för i morgon är det måndag och jobb igen:( får hoppas den här veckan går fort så att de blir helg igen för då ska jag till Göteborg och träffa min underbara familj och vänner!<3
Ska lägga mig och kolla tv en stund så får älsklingen sova lite till iaf sen är de full rulle med pulka;)


Mums!

Kvällen kan inte sluta bättre<3 mc, film och min älskling, love it!!


Nu blir det mys:)

Va trevligt på sexpartyt, kändes väl lite konstigt att alla va äldre och tyckte de va as roligt med dildo och så men tycker de är ganska kul och se äldre prata om det öppet;) jag tänker bara mig själv, tänk hur jag kommer bli. Kommer säkert vara jätte vanligt att prata öppet om det då eftersom de bara är det nu.
Men nu ligger jag hemma i soffan med Tayson och kollar film är faktiskt jätte trött fast jag fick sova ganska länge idag. Men idag ska jag nog stänga av mobilen innan jag går och lägger
Mig och ska ligga och dra mig jätte länge i sängen i morgon:)
Men här är lite bilder från ikväll:)

image description

image description

image description

image description


Skål

Fixade en flaska vin så ikväll blir de inget soffligande ;) ska bli kul att komma ut men lite pinsamt att jag inte känner någon typ;) men men man lever bara en gång och de är ju lördag så då får man väl passa på att göra något kul:)


Helg<3

Så underbart med helg!! har verkligen längtat hela veckan.
Min Fredag blev inte som jag hade planerat men de blev iaf en lugn kväll med film, riktigt härligt att bara få slappa och veta att jag inte behöver gå upp tidigt dagen efter.
Men idag är det Lördag och jag vaknade på fel sida, är inte så ovanligt nu för tiden känner jag ;) Men men tog ut Tayson och gick på en skön promanad, de va länge sen vi va ute och gick ordentligt tillsammans så de va mys:)
Är bjuden på "sexparty" idag så funderar på om jag ska gå men har inga kläder och inga pengar till att köpa dricka :/ Men får väl se om man kan lösa detta på något sätt. Kanske behöver komma ut lite och göra något kul så får nog gå ikväll:)
älsklingen ligger och sover som vanligt så vet inte när han ska komma upp och umgås med mig men vi får väl se när monstret vaknar ;)<3
Vill verkligen få min lön nu orkar inte vänta längre. Vill sluta känna detta att man inte kan göra saker för man inte har pengar kan inte äta normalt för att man inte har pengar. Men jag får försöka tänka framåt för de är några tuffa månader som vi går igenom sen blir det mycket bättre när min lön rullar in som den ska :)
Vet inte vad vi ska hitta på under dagen kommer väl inte bli så mycket men känner mig faktiskt lite rastlös så funderar på att slänga in Tayson i bilen och köra till stranden så kan han få springa av sig ordentligt :)
Men jag får väl se, ska ringa min mamma nu och prata lite så skriver nog senare :)
Tayson förra gången vi va vid stranden :)<3

boring

Sitter och har tråkigt på jobbet. Är trött och hungrig vill inte sitta still och vill verkligen inte hålla på att plugga.
Jag som sa till mig själv när jag slutade skolan, jag ska aldrig börja plugga igen fy vad tråkigt. Men nu är jag tillbaka i skolbänken igen känns det som men de är ju bara i några veckor som tur är:)
Nä nu ska jag fortsätta att plugga;)


Morgonkärlek!

Vaknar upp av de här på mobilen:) min älskling är ju bara bäst<3 känns jobbigt varje morgon att lämna dig:(
Nä iväg till jobbet nu!


Snart är denna dagen slut!

När man är borta hela dagarna så flyger verkligen dagarna förbi. Snart helg och då har man avklarat en vecka på utbildningen.
Tiden gick lite snabbare idag på utbildningen men dom sista timmarna va så jävla jobbiga! Håll på att somna hela tiden och hade så ont i röven av att ha suttit ner hela tiden.
Men nu är jag hemma hos min älskling igen och shit vad jag saknar han på dagarna. Har iaf snabb städat lite och håller på att tvätta för fullt. Va riktigt mycket tvätt idag!
Men nu ska vi snart iväg till älsklingens pappa på fika sen blir det hem och krama kudden. Ska försöka lägga mig lite tidigare idag än vad jag gjorde igår.

Längtar till helgen så jag och Tayson kan ha morgonmys igen:)


Trött!

Kom inte till säng i tid igår. Eller jag låg iaf i sängen men älsklingen kollade på
Massa bra filmer så kunde ju inte sova då va ju tvungen att kolla lite;)
Men de kändes ju i morse att man inte somna i tid men men.
Nu sitter jag iaf i "skolan", ja de känns som att ha börjat skolan igen men de ska vara en utbildning ;) är lite piggare nu och dricker te. Är så fruktansvärt kallt här så idag har jag tjock tröja och en stor mugg så jag kan dricka massa te:) men min lärare kommer nog snart så vi kan börja någon gång så får lägga ner mobilen:)

Dricker inte kaffe men te är fan underbart!


Andra dagen avklarad

Ja nu har man gjort sin andra dag på jobbet. Tiden går så fruktansvärt segt nu under utbildningen och de är så mycket att ta in så vet inte om jag kommer fixa detta känns det som:/
Men känner mig lite piggare idag när jag kom hem men blir ändå sängen ganska snart tror jag:)
Hade tänkt att åka till Gbg nu i helgen men mamma ringde förut och sa att hon är sjuk så hon ville inte att jag skulle bli smittad så får åka nästa helg istället. Lite synd för har inte träffat mina vänner på länge men får ju pussa på min älskling lite extra istället:)
Nä nu ska jag hoppa in i en varm dusch för har varit så jävla kall hela dagen så blir det mys framför en film sedan:)
Puss på er<3


Första dagen avklarad

Ja de kändes ju som att börja skola på nytt för man kände ingen först men vi är ändå ett härligt gäng i gruppen så de va kul:) man har ju varit lite seg idag och tiden har gott så fruktansvärt segt!
Men när jag kom hem hade älsklingen städat och gjort mat till mig:) älskar dig mest <3
Blir verkligen att lägga sig tidigt idag så jag orkar mer information i morgon. Min hjärna kommer nog vara såå slut på fredag;)

Älskar min prins mest av allt iaf<3


Nervös!

Nu ska jag snart åka iväg till jobbet. Fy vill inte de här vill gå in och lägga mig igen:( men jag ska vara glad att jag har kommit upp och mår bra för har mått så jävla dåligt inatt. Trodde jag hade blivit magsjuk så har inte sovit jätte bra men mår mycket bättre nu men är nervös :( känns som första dagen i skolan;)
Men jag hoppas timmarna bara springer iväg och att de är kul så ska jag lägga mig väldigt tidigt ikväll, saknar ju redan min säng:( hihi.
Nä nu ska jag fixa de sista så ska jag åka snart.
Puss på er<3


Lite små seg!

Hade en trevlig kväll igår med älsklingen och hans syster men blev väl lite för mycket dricka kanske;)
Vi gick och la oss vid fem så idag är man ganska seg om man säger så;) men har iaf varit ute lite idag och ätit mat med älsklingens mamma och så.
Vi tänkte åka pulka idag för de har snöat hela dagen men vi valde att lägga oss och mysa i soffan istället:)
Är lite nervös för morgondagen men jag hoppas det kommer gå bra.
Men nu har jag precis duschat och myser i min rosa bäbisdräckt;)
Puss på er<3


Städar för fullt!

Har verkligen aldrig varit någon som tycker om att städa. Mitt rum hemma vänta jag in till de sista och att mamma klaga några gånger sen städa jag;)
Men nu när man har flyttat så går jag och städar nästan varje dag och när jag väl ska städa så gör jag de ordentligt. Har legat på alla fyra och dammsugit alla små vrå där de kan vara smuts. Har skrubbat i duschen så de ser kliniskt rent ut och luktar jätte gott:) och håller även på att tvättar. Duktig tjej helt enkelt!!;) kan tänka mig att de finns en person som tycker jag har blivit duktig för när hon va hemma hos mig så fick hon städa mitt rum hihi;) kompis kärlek de. Men nu klarar jag mig själv men tack för alla år du har städat mitt rum Johanna!;)<3
Men nu ska jag fortsätta :)
Puss på er<3


Lördag!

God morgon:)
Redan lördag veckan bara springer iväg och snart börjar man jobba. Ska bli roligt men ändå jobbigt eftersom jag har inte jobbat på en månad och nu ska man ut i de vanliga livet igen;)
Varit ute på promenad och de är ju så jävla kallt så snoret fryser i näsan;) haha. Men solen är framme så de är ju skönt:)
Ligger i soffan nu med Tayson, vi måste ju ha lite morgon mys varje morgon:) han kommer nog sakna de nu när jag börjar jobba och älsklingen sover mycket längre än jag men ska ställa klocka till han varje morgon så han kommer upp och kan mysa med Tayson:)
Ska snart börja anstränga mig att städa här hemma så de blir lite fint och luktar gott:) idag kommer älsklingens syster och hälsar på så de blir lite vin och mys ikväll, ska bli himla kul:) har ju inga vänner här än så länge så ska bli kul att få prata och umgås med någon annan än älsklingen hihi;)
Men de som är de bästa med mitt nya jobb är att de är bara ungdomar som jobbar där så kommer nog få några vänner då som man kan umgås med:) ska bara bli skönt att få komma ut lite och träffa nytt folk varje dag.

Behöver nog köpa större soffa snart om vi två ska få plats när han blir större;)
haha så ligger han med huvudet mellan bena aja ska man få plats så får man ligga som man vill;)


Fredag!

Är helt slut idag kl är vara halv nio och jag är hur trött som helst. Inte gjort för mycket idag men ändå as trött!
Kollar på film nu som går på 3an, har sett den innan men tycker den är bra:)
Men de kommer bli sängen väldigt tidigt idag och för Tayson med verkar det som för han är med helt slut ;)
Men nu är de inte långt kvar tills de blir upp tidigt och komma hem sent nu när jag ska börja jobba. Så får försöka njuta så mycket som möjligt dom här dagarna:)
Tayson ligger och myser på mammas rumpa;)


Ute och lekt!

Aa nu har jag coh älsklingen varit ute med Tayson och lekt, riktigt kallt ute idag!! Men skönt att få komma ut och få lite frisk luft :)
Mammas galning<3






Mammas prins <3 Älskar verkligen bollen så de är jätte kul och han blir riktigt trött efteråt med ;)
Puss på er<3

Sov morgon!

Idag har jag faktiskt sovit länge :) riktigt Skönt. Men sen hörde jag Tayson försöka gå upp i sängen och han sprang runt i lägenheten så du ville han ut så då va de upp och hoppa:)
Då blev det en härlig promenad i solen, jätte fint väder idag men väldigt kallt.
Nu ligger jag och Tayson och kollar på top modell som vi missa igår men han tycker inte om det och lägger tassen över ögonen istället;)


Bakat bröd!

Idag har jag och älsklingen varit duktiga och bakat bröd:) försöker bli lite ekonomiska iaf;) och de är jätte gott bröd så detta ska vi fortsätta med:)

Har precis varit ute med Tayson och kastat boll och han älskade det:) va jätte duktig med att komma tillbaka och lämna den så jag kunde kasta igen:)

Nu sitter jag och mina älsklingar och myser i soffan och jag ska ta en riktigt varm och skön dusch snart!:)

image description

image description

image description

Puss på er <3


Tayson<3

Nu har jag varit ute och tagit lite fina bilder på min prins :)
Mammas älskling<3


Sötnosen<3

Puss på er<3

God morgon:)

Som vanligt börjar jag och Tayson morgonen med en promenad:) och jätte fint väder idag de snöade lite och solen skiner för fullt:) så idag har jag bestämt att jag ska ut och fotografera lite, få lite nya bilder på min prins:)
Har diskat och plockat lite för älsklingen sover som vanligt vid den här tiden;) börjar bli rastlös så funderar på om jag ska gå in och hoppa på han snart.

Är verkligen jätte glad över att jag har fått jobb känns som om allt kommer lösa sig nu. Alla jobbiga månader är över! Har till och med skrivit en liten önskelista på saker jag vill köpa när jag får pengar hihi;) och jag ska gå och köpa nya kläder, minns inte när jag gjorde de sist så de ska bli riktigt kul!!

Tayson i soffan just nu:)


Knähund!

Nu ligger jag mätt i soffan och kollar på efterlyst :) ska nog lägga mig tidigt ikväll och mysa med en film innan jag somnar:)

Aa jag har verkligen en knähund. Men de känns som att alla stora hundar vill sitta nära ligga nära men små hundar håller sig lite mer på avstånd dom måste inte ligga på en. Men Tayson ÄLSKAR att ligga på en;) mysigt för de mesta men kan bli lite jobbigt när man sitter några st i soffan och han vill knö sig fram;)
Men tycker ändå de är skönt när han kommer och lägger sig så är han så varm och go, perfekt vid den här årstiden:)


Lycklig!

Va ute på en jätte mysig promenad förut med mina bästa och vi va ute och gick på isen. De tycker Tayson verkligen inte om men när han gick bredvid mig gick det bra men kom man lite framför honom fick han panik hihi. Men han va duktig att han vågade gå ut så långt:)

Och idag fick jag ett bra samtal för jag har fått jobb:D grattis till mig! Så nu blir det sista lediga dagar sen börjar jag på måndag :) ska bli så jävla underbart att alltid veta att jag får in pengar varje månad. Då kommer allt bli så mycket enklare och jag och älsklingen kommer inte ha massa problem med att vi inte har pengar slutet av månaden.
Längtar verkligen till att få gå och köpa något nytt. Köpa något till mig själv har inte gjort det på flera månader så de kommer bli underbart! Och snart får vi besök här hemma av älsklingens pappa med familj:)

Tayson ute på isen:)


together

Började min morgon med en promenad med prinsen, mysigt varje gång men vissa dagar skulle man kanske vilja ligga kvar lite längre men men;)
Sen blev det en mysig frukost med min älskling<3
Idag har jag bestämt att jag och älsklingen ska göra allt tillsammans! Kanske inte gå på toa då men allt annat;) ingen data för han idag förens jag bestämmer har tagit bredbandet så han kan inte gå in på internet;)
Så nu ska vi snart dra ut och fixa lite saker så har jag bestämt att vi ska ta en lång och mysig promenad med Tayson:) oj vad mycket mysigt de blev i detta inlägg då hihi;)
Älsklingen har lockat mitt hår idag en början på att göra allt tillsammans;)
Puss på er<3