Helg!

Igår mådde jag verkligen skit tror jag hade feber va och handla med älsk och jag bara stog och skaka hela tiden men va tydligen as varm! Så gjorde inte så jätte mycket igår blev mest bara ligga i sängen och kolla film.
Men idag har jag varit och jobbat känns skönt nu efter men va tråkigt att bara där. Men så är det väl på dom flesta jobb;p
Blev att åka hem till älsklingens pappa efter jobbet och vara där under kvällen så nu har vi precis kommit hem så ska lägga mig snart för i morgon blir det upp tidigt så blir det full rulle mot lek och buslandet med barnen:)

Liam är cooling;)


Nu blir det mys<3

Fick färgat mitt hår, riktigt skönt! Gick inte så jätte bra att göra det själv för såg ju inget där bak. Så tog inte många minuter innan jag ropade på älsk;) men blev bra ändå, hoppas jag iaf ser ju inte hur det är i nacken precis;)
Fick besök av älsklingens pappa förut så då blev det lite kaffe. Så nu har jag och älsk varit och köpt mys. Men va inte så himla lätt att köra bilen idag för tayson hade bestämt sig för att sitta där fram så älsklingen fick lite svårt att köra men det gick;)
Fick faktiskt blanda dippen idag är stolt över älsk att han sa att jag fick göra det. Han brukar alltid klaga annars på mig för längst ner brukar det bara vara gräddfil och ingen dipp;) men när jag äter själv kommer jag aldrig längst ner i skålen så har aldrig upptäckt de problemet innan jag skulle börja dela dipp med älsk;p men nu ska vi vänta tills bb börjar innan det blir film i sängen. Orkar inte kolla på bb utan kolla film nu men fick inte som jag ville idag;(
Men nu får det bli lite tv tittande så ska sluta skriva skit :)


Känns tomt!

Idag har jag och älsklingen blivit beroende av ett spel! Jätte jobbigt men ändå kul men låg i sängen och spelade mot varan i flera timmar utan att knappt prata med varan hihi kärlek de;)<3
Varit och klippt mig nu känns som allt försvann:( blev jätte kort tycker jag men det tycker jag ju alltid! Men ändå skönt nu när man kan dra igenom borsten utan att fastna;p ska försöka färga håret sen med men får se hur de kommer bli att göra det själv för vågar inte riktigt att älsk ska göra det;)
Men ska försöka att gå och klippa mig lite oftare nu så man inte behöver klippa så mycket så att det kan bli långt igen!
Syns kanske inte jätte bra på bilden mm det är mycket kortare än vad jag hade innan!


Sorry!

Sorry att jag har varit lite dålig på att skriva här men har haft mycket att tänka på dom här dagarna så inte haft ork!
Men har iaf inte gjort så mycket har jobbat och varit med älsklingen.
Idag blir det inget jobb för mig känner mig inte alls peppad till det och vill bara vara hemma.
Kommer nog bli en väldigt lugn dag ska försöka dra mig bort till fresören sen och kolla om det finns någon tid så jag kan klippa mig för mitt hår är så jävla sletet. Ska nog köpa hårfärg sen med så det blir lite iordning på mitt hår!
Ska plocka bort efter frukosten nu så ska inte sitta här och skriva:)


Ute hela dagen!

Igår kväll va både jag och älsklingen trötta så blev att hyra film och äta chips. Vi testade två nya dipper och dom va sjukt äckliga! Man ska hålla sig till de gamla vanliga då vet man att det är gått men älsk vill alltid att jag ska testa något nytt men igår ångrade han allt att han inte lyssnade på mig;)
Och idag har det ju varit underbart väder, igen!<3 så jag och älsk har varit ute hela dagen så har varit jätte skönt och mysigt:) nu ligger vi som döda fiskar i soffan och jag håller på att tvätta lite
Med och de behövdes verkligen!
Blir att ta det lugnt ikväll med och mysa med film och i morgon blir det upp tidigt för att dra på läkarbesök sedan jobb:)
Lite bilder från idag:)

image description

image description

image description

image description

image description

 


Små seg!

Fick inte riktigt upp älsklingen i morse så jag och Tayson gick hem till älsklingens pappa och hämtade bilen. Båda va ganska trötta efter en timmas promenad så blev hem att dricka vatten och hoppa på älsk. Fick upp han till slut och då drog vi ut och köpa pizza och satte hos vid stranden, riktigt mysigt:)<3 Sen fick vi ett samtal att vi skulle vara på kalas om en timma så då blev det lite stressigt, men vi hann iaf :)
Blev att handla efter kalaset så nu har vi precis kommit hem och jag känner mig as seg. Kommer nog inte hända mycket ikväll för känner inte för något vill bara ligga med täcke i soffan! Så får bli mys Lördag idag :)<3
Idag har Tayson fått bada hihi han tyckte väl inte det va så himla roligt eller skönt men han såg lite söt ut när han stog där och såg ledsen ut ;D<3 Så nu ligger han som en död fisk på golvet och jag ska snart göra lite mat till han för han är jätte dålig i magen så får bli kyckling och ris till min lilla prins så får vi hoppas på att ahn blir bättre<3
Lite bilder från idag :)

Löööördag!<3

Det är Lördag och det är underbart väder :D<3 ska försöka väcka älsklingen så ska vi ut och gå sen åka och handla massa mat så kylskåpet slutar eka någon gång ;)
Nä nu kan jag inte sitta här mer måste ut i solen!!

Mysig fredag!<3

Haft en jätte mysig och trevlig fredag:) sjukt fint väder och de gör ju allt!
Tagit kort på jobbet idag och de blev säkert jätte fult fick inte se det men pinsamt sen om de blir as fult och alla kan se det!:(
Men de va en sjukt skön känsla när man gick ut från jobbet och kom på att de va fredag och underbart väder:D <3
Drog hem och hämtade älsklingen så åkte vi och handlade så åkte vi till älsklingens pappa och fixa med motorcyklar och sen grillade:) de har man verkligen saknat nu när det har varit massa snö och skit!!
Har tagit lite och dricka och nu försöker vi göra teoritest så får se hur det går hihi;)

Lite bilder från idag:)

image description

image description

image description

image description

image description

image description

 


Trodde det va Fredag!

Ja när jag vaknade idag trodde jag stenhårt på att det va Fredag och bara kände känslan att få sova ut imorgon. Men Nej det är bara Torsdag! Mindre roligt.. Men men i morgon är det iaf Fredag :D
Har gått bra på jobbet idag men känns jobbigt att sitta inne när det är så himla fint väder ute! Men skönt att sluta halv tre så man får lite sol iaf och nu är ju solen öppe mycket längre så riktigt härligt!:)
Blev en promenad med älsklingen och Tayson och de va jätte skönt ute skulle kunna gå flera timmar! Men ska snart ut igen så ska vi ta en kvälls promenad med Tayson.
Blev en sväng hem till älsklingens pappa på fika efter promenaden och nu har vi precis kommit hem.
Blir att kolla på BB sen men fattar egentligen inte varför jag kollar på det för detta året SUGER det verkligen! Bara massa bråk hela tiden fattar inte hur dom orkar. Men har hört nu att Sipan har åkt ut, så jävla underbart!! Det är verkligen ett sånt program som man hatar men man kollar på det ändå ;)
Nä nu ska jag inte sitta här och skriva ska ta något att äta för känner att magen börjar skrika :D
Lite bilder från idag :)<3
Jag och min suris<3
Underbart!<3

<3



Trött hund ;) Och nu ligger han här på golvet och snarkar känns som hela huset rör på sig ;)<3


God natt<3

Lägger mig i en ny bäddad säng och kollar på film :) ska försöka att somna snart men sex and the city är ju bara så bra så får se hur det går;) natti natti<3


Vårkänslor!

Idag hade vi utbildning hela dagen på jobbet riktigt skönt att göra något annat:) Men fick lyssna på ett samtal som man hade gjort och fy fan vad pinsamt och hemskt det är att höra sig själv prata ;)
Så sjukt härligt väder idag så när jag kom hem drog jag och älsklingen ut på en långpromenad med Tayson :) Gick utan jacka för att det va så varmt så nu känner man att våren är på väg! Hoppas det blir lika fint väder till helgen <3
Sen drog vi hem till älsklingens pappa och tog en fika ute i solen :)
Nu har vi ätit och jag har duschat och fixat håret, ska ta kort i morgon på jobbet så får väl försöka göra sig lite extra fin i morgon ;) Skulle behövt tvätta men får ta dom kläderna jag har.
Här kommer en liten bildbomb från dagen :)
Mammas stora kille<3




<3





Särlek<3




Härliga promenader!

Igår jobbade jag, som vanligt under veckorna ;)
MEn efter jobbet så fick det bli en härligt och mysig promenad med älsklingen hundarna och älsklingens lilla syster:) Va ute i skogen och hundarna fick springa av sig ordentligt:) Underbart med en riktigt trött hund sedan på kvällen!
Och älsklingen fick med att det spökade i våran lägenhet på film!! verkligen as äckligt dörren in till sovrummet hade öppnats och älsk fick med på film när det knackade as äckligt! får väl hoppas det inte är något farligt spöke då men har fan börjat tro på det efter jag flyttade hit för har hänt massa konstiga saker i tvättstugan när jag har varit där men nu har det iaf slutat! hoppas jag!!
Men idag va det ju jobb igen ja och när jag kom hem så drog vi ut på en promenad i det härliga vädret:) Riktigt skönt att få komma ut och jag och älsk har bestämt oss för att börja banta så är väl en bra start att börja gå ut och gå;)
Men nu har vi precis ätit och kollar på tv, kommer nog inte bli långvarit för mig funderar på att gå och lägga mig i sängen och kolla film och sedan sova snart:)
I morgon är det Onsdag och jag vill verkligen att denna veckan ska gå snabbt så det blir helg så jag får pengar och att jag och älsk kan hitta på något kul :)<3
Bilder från igår<3
Min "lilla" snutt:)<3

Disney!

Blev jätte sugen på att kolla på disney filmer så nu ska jag kolla på Mulan ;D
Måste ta någon dag och köpa massa disney filmer så jag kna ligga hemma och mysa ;) Är uppväxt med alla dessa filmer och barnfilmerna vi ju grymt mycket bättre när jag va liten än vad dom är nu ;)
Ska kanske ta fram chipsen och dipen så mysa ner mig i soffan ordentligt :)

Besatt av att få pengar?!:/

Ja i natt drömde jag att jag och älsklingen rånade en bank haha ;) Tror jag är ganska sugen på att få massa pengar;) Men tyvärr hade jag inte pengarna länge för polisen kom och tog oss :( hihi ;)
Härligt väder idag va lite kallt i början av dagen men sedan kom solen fram så då blev det riktigt skönt :) Så drog ut med Tayson så han fick springa av sig sen blev det hem till älsklingens pappa så drog vi alla iväg för att äta mat :)
Så nu har vi precis kommit hem så blir lugnt nu ett tag jag ska duscha och fixa lite här hemma och så. Ikväll blir det nog sängen tidigt för är sjukt trött och upp tidigt och jobba i morgon :( Känner mig inte jätte sugen på det men det är ju kul när man väl är där men orkar inte gå upp tidigt! Men hoppas på att veckan kommer gå snabbt så man kan få lön så jag och älsk kan hitta på något kul:)<3
Fina Tayson<3

Bästa kompisar:)<3<3

Sötnosen sover<3


Härlig dag!

Vaknade tidigt imorse och då blev det mys isängen med vovvefilm och sedan lite bumbibjörnarna:)
Sen blev det full rulle här hemma med disk och städa lite sen drog vi till Ikea:) Köpte lite små saker till lägenheten så det blir lite extra fint. Blev en tur hem till älsklingens mamma och fika och prata lite, alltid lika trevligt:)
Timmarna sprang iväg och vi åkte därifrån och åkte till älsklingens pappa och va där en stund och jag testade att göra körkortstest på datan och jag klarade det inte :( Okej att de va typ 6 månader sedan jag gjorde provet men fick ju nästan alla rätt på slutprovet så blev lite besviken. Men sen va det ju mycket frågor om motorcyklar och dom kunde jag ju inte så bra så får skylla på det ;)
Drog sedan och handlade så nu är vi hemma och ska göra lite mysmat och kolla på någon film :)<3 Blir nog sängen ganska tidigt för blir nog upp tidigt i morgon med men känns bra att gå upp tidigt för man hinner med mer på dagen plus att jag ska jobba tidigt hela veckan så bra att jag börjar vänja mig ;)
Men nu ska jag börja med maten!
Lite bilder ifrån idag:)<3

Djurjakt!

Då va snart denna fredag slut. Gick bra på jobbet men va lite segt i slutet för då ville jag bara hem! Men underbart att vi har börjat med fika på fredagar. Har varit så sjukt sugen på något gott hela veckan så va as gött med massa goda kakor på jobbet;)
Sen kom älsk och hämta mig från jobbet så då blev det hem och äta mat som min älskling hade fixat iordning:)
Sen bestämde vi oss för att dra ut på djur jakt. Vi tänkte att vi skulle se massa djur med blev bara några harar och massa bambis. Men alltid kul att se något;) men inget nytt djur. Skulle ju vilja se en Björn eller något annat som man aldrig har sett förut, men jag skulle nog inte vara så tuff när jag väl såg det. Satt och va nervös hela tiden så skulle väl kissat ner mig om det kommer något farligt djur;)
Men nu blir det mys i soffan sen blir det sängen för är as trött.


Fredag!

Äntligen fredag! Idag kom jag upp i tid och hunnit med massa saker känns skönt:) tvättar och diskar för fullt. Men måste hoppa in i duschen nu så man är ren och fin till jobbet;)
Blir nog ganska lugnt ikväll ska få goingen kväll så vi får se vad vi ska hitta på för äventyr då:) vi har en liten plan på vad vi ska göra ikväll men får se om det blir av:) i morgon ska vi nog dra till Ikea igen och köpa lite smått och gott för presentkortet jag fick av mormor och morfar:)
Men känner mig stressad så ska inte sitta här och skriva får bli en snabb dusch sen fixa resten som behövs innan jag drar och jobbar:)
Hoppas alla får en bra fredag<3


Sex and the city!

Gick bra på jobbet idag va på lite möten och så sen fick vissa utav oss jobba över så att vi blev av med kön.
Älsk kom och hämta mig efter jobbet och då tog vi en sväng med Tayson så han blev riktigt trött:) så nu har vi ätit och kollat på bb. Fast så fort de va reklam så byte jag till sex and the city. Grymt bra film älskar filmerna!
Så funderar på att tvinga älsk att kolla på 2an innan vi går och lägger oss;)


Trött hund hihi:)<3


God morgon!

Sovit länge idag med orkade inte gå upp så snooza i en timma ;) Va ju så skönt under täcket :(
Men har gjort en snabb städning så att jag känner mig lite duktig innan jag åker till jobbet :) Fanns tyvärr ingen tvätt tid så kunde inte tvätta så får bli att gå upp tidigt och tvätta i morgon. Måste nog göra en storstädning i morgon med innan jobbet. hoppas bara jag orkar gå upp i tid ;)
Tränade lite med Tayson förut med och han är ju verkligen jätte lätt lärd. Så nu har jag och älsklingen bestämt att vi måste ge mer tid att träna med Tayson för man vill ju inte ha en idiot till hund som väger som en häst ;) Nä men så ska verkligen försöka anstränga mig nu när jag inte jobbar och mycket på helgerna så det kan bli något bra av våran hund :)
Men nu måste jag dra mig börjar jobbet om 30 min och hoppas att det kommer rulla på bra idag och inte massa jobbiga samtal ;)
Mer tid till min galning så han blir en stor och fin kille :)

Positiv dag!

Har känt mig glad och positiv idag även på jobbet så har rullat på bra på jobbet:)
Hann inte göra så mycket innan jobbet för sov ganska länge och orkade verkligen inte gå upp ville bara ligga och mysa men va ju tvungen att gå upp för att jobba! Men som sagt det har varit bra på jobbet men i slutet va segt när man fick jobba över 20 min men de är ju bara lite extra pengar till mig så de är bra:)
När jag kom hem så drog jag och älsklingen ut med Tayson, släppte han på fotbollsplan så han kunde springa av sig men vi va inte ensamma att vara där! Va massa bambis där så tayson drog såklart med dom. Trodde först vi skulle få gå hem utan hund men efter en liten stund kom han tillbaka. Han förstog nog att han inte va lika snabb som dom;)
Men snart blir det att kolla på bb sen en dusch och slänga sig i sängen:)


Tur för Tayson att han inte blev för kär i Bambi så vi fick med våran galning hem;)


Jobbiga 60 minuter!

Ja nu är det ny vecka och jag jobbar ju kväll den här veckan, riktigt skönt att kunna få sova ut på dagarna :)
Igår när jag kom hem så hände de inte så mycket jag va trött och åt mat med älsklingen sedan gick vi och la oss. Idag skulle jag ringa massa samtal på morgonen men glömde av det totalt :/ Så får göra det i morgon när jag vaknar. Sen blev det typ bara att göra mat till jobbet och dra och jobba.
Gick helt okej på jobbet idag men den sissta timmen va såå sjukt jobbig!! fattade inget vad jag skulle göra och de va ingen annan heller som fattade så vi satt där as länge för att klura ut hur vi skulle göra. Så två samtal tog 30 min var! var ganska jobbigt och jag ville verkligen bara gå hem!
Men nu är jag hemma iaf och älsklinge håller på att måla för fullt i lägenheten :) Och nu har JennyPenny åkt hem :( blev tomnt så fort hon gick utanför dörren. Men om jag känner henne rätt så kommer nog hon upp snart igen :)
Har fått presentkort på IKEA av mormor och morfar så undra när man ska ha tid att åka dit, kanske får bli till helgen :) vet inte riktigt vad jag ska köpa men får nog bli lite smått och gott:)
När vi får lite pengar jag och älsklingen så ska jag nog göra något mysigt till han för nu känns det som om det va länge sedan nu vi gjorde något mysigt bara jag och han så får försöka komma på en bra överraskning till han :)<3
Men nu ska jag ta och fixa iordning lite snabbt efter allt målande som älsklingen har gjort ;) Sen får det nog bli sängen för mig för sov sjukt dåligt i natt så hoppas jag kommer sova bättre inatt.
Och detta vädret som är nu är ju underbart! Våren är påväg på riktigt så nu är det inte så långt kvar tills man slipper ha en jävla massa kläder på sig så att man inte ska frysa!
Sommarbild på mig och älsklingen<3

Söndag!

Varit en riktigt seg söndag sovit länge och gott runt i mys kläder hela dagen:)
Jag och Jenny har kollat på hey baberiba eller hur de nu stavas;)
Håller på att tvätta nu och jag och Jenny va precis ute på en mysig promenad med hundarna:)
Ska dra och köpa lite godis sen och kolla på Taken som kommer på tv ikväll:)
Imorgon är det måndag och jobb som gäller men skönt att jag jobbar kväll hela veckan!


Nu blir det att kolla på melodifestivalen och mysa:)


Mys Lördag!

Idag är det Lördag och vi har typ slappat hela dagen, riktigt skönt. Jag och Jenny va iväg förut och tog en pizza och sen hämtade vi upp älsklingen och handlade lite mat så nu har vi mat i kylskåpet igen ;)
Ska ikväll kolla på melodifestivalen och äta chips och dip, mums! :)Så det kommer bli en riktig mys Lördag med alla mina goa <3
Jag och Jenny skulle ut med hundarna men de blåste så himla mycket så de fick bli en kortare promenad och så fick dom springa av sig vid stranden och dom verkar vara ganska nöjda med det för nu ligger dom helt döda i vardagsrummet ;)
Men ska hoppa in i duschen nu och ta på mig myskläder sedan :)
Mys i morgon solen:)<3

Fredag!

Varit och jobbat idag! Duktig tjej. Men inte kul alls utan Karolina :( dumma henne att vara sjuk.
Sen när jag kom hem drog jag och Jenny till Örebro och kollade runt i affärer och när vi kom hem sega vi en stund och de blev lite disk för mig men igentligen ska ju älsklingen göra det men jag är snäll ibland;) sen drog vi på kalas på älsklingens pappa för han fyllde ju år igår och idag fyller hans lilla syster år:)
Nu är jag och Jenny hemma och vi har dansat på Wii och dricker lite cider;) älsklingen kommer snart hem så får vi se vad vi ska hitta på då:)
Igår satt vi alla i soffan och de blev ganska trångt när alla skulle ligga skönt, fast jag låg inte så skönt kan man väl säga! Så tror de blir att köpa ny soffa snart! Fick reda på igår att jag ska få ett
Present kort av snälla mormor och morfar på Ikea så får se vad vi köper då:) kommer nog inte köpa soffa där för de finns ingen som jag vill ha där tyvärr:(
Trötta hundar har vi med för dom har fått springa av sig ordentligt men tycker synd om Elsa när tayson kommer som en ko och springer över henne;) hoppas oliwer kan säga till han ordentligt när han kommer hit så att tayson fattar någon gång. För han tycker ju bara de är roligt när lilla Elsa biter han;)
Nä ska fortsätta umgås med Jenny penny här så får vi se vart kvällen slutar:)

https://cdn2.cdnme.se/cdn/8-1/3268462/images/2012/pic_193163714.jpg" class="image">


Kvälls promenad<3


Snö!

Som jag sa så hade jag hört att de skulle börja snöa och ja i morse så va de snö över allt! Inte okej för mina vinter skor är sönder så glider som en bambi ute på vägarna nu! Vill ju ha vår:(
Men har gått bra på jobbet varit ganska trött men tiden har gott ganska snabbt ändå:) Jenny är här nu så känns kul:)
Förut gav vi hundarna mat och Elsa va först på plats och tayson fick stå och vänta och dreglade fint på Elsa;)
Ska dra ut och äta pizza nu och sen hem och fira älsklingens pappa som fyller år idag:)

image description

image descriptionimage description

 


Onsdag!

Varit en härlig onsdag med fint väder men tyvärr har det blåst mycket så har varit ganska kallt! Har hört att de ska börja snöa igen och de tycker jag inte om! Nu vill man ju ha vår, få lite värme och kunna vara ute mer.
Har varit hos älsklingens mamma idag på fika och senare så åkte vi på fika hos hans pappa. En riktig fika dag idag;)
I morgon kommer antagligen Jenny hit igen och ska vara här över helgen och de ska bli kul:)
Ligger nu i soffan med älsklingen och kollar på efterlyst med massa tända ljus:)<3 men ska snart hoppa in i duschen och sen lägga mig och kolla film och hoppas att jag somnar fort för längtar efter att jag ska få sova för har varit väldigt trött idag.
Och Tayson är med nöjd idag, har fått lekt av sig så nu ligger han och sover på mattan:)


Börjar trivas!

Har haft mysiga dagar med min prins och vi håller på för fullt i lägenheten:) bara ny soffa så är jag nöjd. Fast med köket vet jag inte hur jag ska göra med riktigt än men det löser sig nog:)
Varit ute med tayson idag på en stor än så han fick verkligen springa av sig, men han ser så himla ful och rolig ut när han springer;D
Ska diska och så nu så köket kan se lite bra ut iaf;)

Älsk och jag<3


Ny vecka!

Måndag idag och jobb skulle de vara men inte för mig inte. Dör på min mage fattar inte varför den ska balla ur hela tiden! Men är hemma idag och myser med min älskling istället så hoppas jag att jag blir bättre.
Har fått upp alla saker från Ikea nu så nu är det bara lite saker kvar så börjar de se bättre ut här hemma:)


Härlig Söndag!

Haft en riktigt skön Söndag :) Slängt ut massa skit från lägenheten så nu ska alla nya saker monteras upp:)
Varit ute på promenad med Jenny och hundarna med, riktigt mys:)<3
Så nu ska vi snart göra lite Tacos och ha myskväll och i morgon blir det upp tidigt och jobba.
Lite bilder från idag :)<3

särlek i massor<3

jag saknar dig och älskar dig!!!<3
jag och oliwer på MyDog på Svenska messan i Götebrog:)<3
Och lite små trix med min älskling:)
http://www.youtube.com/watch?v=acfqBvG3-6s
http://www.youtube.com/watch?v=ACdcn_MOJQU
http://www.youtube.com/watch?v=9s1GnVgTUEw
http://www.youtube.com/watch?v=WDCkJY4Yv4k

Lördag!

Åkte till Ikea förs för vi skulle äta men jag fastna!! Ibland älskar jag det men ibland hatar jag det. Men fick de saker jag ville ha så nu kan man börja fickas här i lägenheten:) blev senare hem till älsklingens pappa där jag och Jenny basta och hade de mys:)
Blev massa mys med barnen med såklart! Vet inte varför men bara älskar när barn springer runt och leker! Nej jag gilla inte de för 5 årsen då man hata skrikande barn på bussar men bara älskar det nu!
Men nu är vi hemma igen och vi har inte packat upp allt från Ikea men får göra det i morgon:) så de blir det söndag med full rulle, and I love it!! Orka sitta still när man ändå dör om några år;)

image description

image description

image description

image description

image description

 


Full rulle!

God morgon:) idag är det lördag och vi ska snart fixa oss för att åka till lek och buslandet med barnen:)
Har haft lilla Elsa under täcket i natt, mys:) så i morse blev det morgon mys med två hundar och två goa killar:)<3


Helg!

Idag är det fredag och de ska bli så jävla underbart att vara ledig!!<3
Jenny är ju här nu så de är full rulle hör hemma, lite tråkigt att jag har jobbat men man måste ju. Men nu är jag ju ledig så du kan vi hitta på massa saker:)

Hundarna går jätte bra ihop så de är jätte skönt:) men ska springa ut med hundarna nu :)

image description

image description


Äntligen!

Har hunnit med lite innan jobbet håller på att tvättar och städar lite:) och sen fick jag sms att mitt paket har kommit med saker jag har beställt:D så jag och älsklingen åkte och hämta de.
De jag behöver nu är mycket pengar så jag kan köpa alla stora och dyra saker vi behöver;)
Men snart blir det att sminka sig och åka till jobbet och sen när jag kommer hem är Jenny här:)<3