Ligg!

Idag har min prins varit duktig:) vi har haft lite svårt med Tayson att han ska ligga men nu så testa jag och Gud vad söt han är! Han bara slänger sig ner på golvet hihi <3 så nu tycker han de är jätte roligt att ligga;) mammas prins de<3


Hoppas på de bästa!

Var ju på intervju förut och de kändes bra:) men de är ett test jag ska göra och får jag inte 80% så får jag inte jobbet och klarar jag det så kommer jag förhoppningsvis börja utbildningen på måndag:) så nu håller vi tummarna att jag klarar testet:)
När jag kom hem så blev det att börja städa här hemma och jag har satt älsklingen i arbete men de tar en stund innan hans arbete blir klart;) men nu ska han snart göra mat till mig så då har han varit extra duktig idag. Diskat och gjort mat hihi känner mig som en chef över han ibland;) men de är kärlek de!<3;)
Har tvättat som en dåre idag med och nu har jag bäddat rent igen om om Tayson kissar i sängen nu så stryper jag nog honom långsamt! Nä inte min prins hihi<3
Längtar till jag och älsklingen ska lägga oss i en nybäddad säng och mysa<3
Puss på er<3


Fullt upp!

Idag mår jag mycket bättre!:) och de är väl tur det för idag har jag mycket att göra känns det som men de kanske ändå inte är så mycket ändå ;) ska hoppa in i duschen snart sen blir det att göra iordning sig och åka iväg till banken sen blir det intervju och när jag kommer hem måste jag tvätta och städa. Känner mig stressad med de är bara att ta en sak i taget så kommer jag nog få allt gjort:)
Sen hatar jag sånt när man ringer ett viktigt samtal och dom säger jag ringer upp dig snart och de har gått en timma nu:/ får väl ringa tillbaka men känns pinsamt att ringa och sköta med de är ju viktigt så måste väl!
Nä nu blir det duschen för mig så jag hinner allt:)
Puss på er<3


Sjuk:(

Shit vad min förkylning slog in nu. Började känna mig jätte dålig och börja frysa och sen blev jag as varm. Har vilat en stund nu och har svettats jätte mycket men är som en isbit! Inte okej de här. Ska ju på arbetsinterjuv i morgon så hoppas verkligen att jag är bättre i morgon.
Men min bästa älskling kommer med te och tar hand om mig<3 så ska väl försöka vila lite till så jag kan bli frisk snart.
Älskar min prins mest i hela världen iaf!<3


feel sorry for myself

Gick inte alls bra med min chef! Blir så trött på alla dessa problem med pengar! Men ska försöka lösa detta med pengar på ett annat sätt så får vi väl hoppas att de går.
Idag har vi lämnat bort Tayson till en som kommer kunna vara hundvakt när vi inte kan ha honom. Så idag ska han få vara där så han ska börja bli vann med att vara utan oss. Men vi har varit där många gånger innan så detta kommer nog gå jätte bra:) men känns väldigt tomt här hemma nu:(
Är så jävla förskyld så ska tycka lite synd om mig själv nu och lägga mig i soffan med godis och film!
Puss på er<3


Får hoppas jag vinner idag!

Yes idag är det krig mot min chef;) måste verkligen få ut min lön för de är ju dom som har slarvat bort mina papper. Vet inte hur jag ska fixa denna månaden annars. Men har iaf fått låna pengar av bästa mamma så jag kan betala räkningar. Men får väl hoppas jag vinner över han idag och att han slutat vara så uppkäftig och inte blanda ihop mig med någon annan!

Men har idag varit ute på en promenad med Tayson nu och de är riktigt kallt ute idag med solen är framme så de är skönt:)
Ska försöka få tag på min chef nu och sen äta en god frukost för köpte kräftost igår, mums!!
Puss på er<3


Kunde de inte slutat bra med!

Idag har jag varit duktig:) storstädat här hemma och gjort fint. Vet inte varför men har gått och bäddat sängen hela dagen och verkligen längtat efter att få gå och lägga mig i en nybäddad säng.

Varit ute på promenad med med min älskling och gjort super god mat fläskfilé och potatisgratäng, bästa som finns! Och köpt en jävla massa godis;) de är så en söndag ska se ut. Så har varit nöjd med dagen fram tills nu... Tayson sprang runt och lekte sen såg jag att han gick in i sovrummet och jag gick och kolla vad han gjorde efter en stund för han får inte ligga i sängen. Då hittar jag honom i hallen och står och äter på sin egna skit som han tydligen hade klämt ut i hallen sen ser jag att de är kiss på golvet så börjar torka upp det men ser att de är spår in till sovrummet. Kollat upp och ser att han har ställt sig i sängen och kissat!!! Att jag inte dog! Längtat efter att få ligga i den sköna sängen och där förstörde han verkligen allt! Fan är så jävla förbannad på han nu. Om han inte kan hålla sig kissa på golvet inte fan i sängen!!! Åhhh.. Så nu är denna kvällen förstörd!

Men får väl hoppas att man blir lite gladare i morgon.
Puss på er<3


tears

Aa nu har det kommit några tårar men de får de faktiskt göra ibland när man kollar på O.C hihi;) och älsklingen bara skrattar åt mig, fy:(
Ätit massa godis och chips så ligger som en död säl i soffan med Tayson och kollar tv:)
I morgon är det söndag så vi får väl se vad vi ska hitta på för kul då. Men nu ska jag fortsätta att mysa med Tayson.
Puss på er<3


Lördag!

Idag fick vi lite sovmorgon:) gick upp kl tio idag och de är nog första gången på flera veckor jag hör det vaknar alltid vid nio annars så idag blev älsklingen glad;)
Efter en mysig frukost så drog vi hem till älsklingens pappa och hjälpte till att bära ved, lite lördags träning;) sen blev det lite fika och så:)
Idag har det verkligen varit riktigt kallt ute tycker jag! Vi va ute och gick vid stranden och shit va kallt de va.
Men nu håller jag på att göra mat, spagetti och köttfärsås :)
Blir en lugn lördag idag så får hoppas de kommer något roligt på tv. Men nu ska jag fortsätta med maten:)
Puss på er<3


Saknar!

Åh vad jag saknar sommaren nu! Tänk att bara kunna gå ut utan jacka och bada och sola! Vill ha det nuuuu :( Finns så mycket mer att hitta på då. Om man inte ens har pengar är det bara mysigt att sätta sig vid havet och bara softa. Men får väl verkligen att månaderna springer iväg så man kan få lite värme snart <3 Men nu blir det snart sängen för mig ska ut med Tayson snabbt sedan sova :) Puss på er <3

Bra och dåligt på samma gång!

Ja så känns det som att de har varit de senaste två dagarna. Gick jätte bra när jag va och hälsade på de nya jobbet. eller jag hoppas iaf de kommer bli mitt nya jobb ska på intervju på Tisdag så håll tummarna :) Men sen efter det så fick jag reda på att min lön inte skulle komma!! jätte roligt att man får reda på dagen innan man ska få lön att man inte får något! Fick lite panik eftersom jag har räkningar som måste betalas och skulle gärna vilja ha mat på bordet den här månaden också. Och då mitt upp i allt så går min mobil sönder! Kan de bli bättre?! Då va jag verkligen gråtfärdig, ville bara sätta mig ner på golvet och skrika och gråta som ett barn! Min mobil gjorde så här för ca 2 månader också och då fick jag lämna in den och den va inne as länge så fick lite små damp att varför ska den gå sönder hela tiden :/ älskar ju mina kära mobil och vill inte leva en sekund utan den!:( ;) Men jag fick iaf ringa runt om mina pengar och idag fick jag prata lite mer med min chef och han har förväxlat mig med någon annan men de blir ändå ingen lön för mig idag. Men jag skulle ringa på Måndag igen så skulle vi prata igenom detta och jag kommer få panik om han säger att jag inte får ut några pengar för då vet jag faktiskt inte vad jag gör! Men de lilla positiva i allt detta kaos är att jag har haft mysiga dagar med min älskling och älsklingens mamma va här idag på fika och vi fick låna en damsugare (Överlycklig! Våran funkade inte så bra som vi hade). Så lite glad har jag allt blivit:) Men jag tänkte egentligen att jag skulle åka till Göteborg nu på Söndag för att träffa på vänner och familj men de verkar ju inte bli så nu för nu har jag ju inga pengar :( Saknar min älskade katt och hund där hemma så otroligt mycket! Fina Alice<3 Fina Oliwer<3 Men så under veckan så ska jag försöka kriga efter mina pengar och gå på arbetsintervju så får vi väl se när jag kan åka till Göteborg. Idag är det ju Fredag så då blev det Tacos mys:) Så både jag och älsklingen är super mätta nu ;) Kommer nog inte hända så mycket mer ikväll för vi båda är väldigt trötta och det är ju en till dag i morgon :) Men nu ska jag göra min älskling sällskap i soffan hoppas alla får en mysig Fredagskväll<3

Snow!

Har nog varit nervös hela natten för har vaknat hela tiden och kollat på klockan och denna natten har verkligen varit lång. Men gick upp idag och åkte iväg till de som förhoppningsvis ska bli mitt nya jobb. va där och kollade runt och dom förklarade hur det gick till och så. Så nästa vecka ska jag på intervju så nu får vi hålla tummarna :) Och idag snöar det igen och jag vill verkligen ha mycket snö!! Tänk om de skulle varit så mycket snö nu då skulle jag dragit ut älsklingen på en gång och åkt pulka! Men vem vet de kanske blir lite pulkaåkning ikväll om det kommer lite mer snö kanske :) Har iaf varit ute på promenad i snön men de är riktigt kallt ute!! Men nu ska jag ta de lite lugnt så får jag kolla med älsklingen vad vi ska hitta på ikväll :) Puss på er <3

Sofia!

Jag och älsklingen gick ner till Apoteket förut för att fylla på förrådet så hans näsa slutar rinna någon gång;) tror han inte tål Tayson men han får skylla sig själv för de va han som köpte han:)
Men iaf när vi va på Apoteket så kollade vi runt och jag visste inte att dom sålde dildo och sånt där men de gör dom tydligen och inte vilken som helst utan den heter Sofia ;)
Men nu ska jag och älsklingen iväg på middag:)


Onsdag!

Ja veckan bara rullar iväg som vanligt och man gör inte ett skit på dagarna!
Men igår ringde jag lite viktiga samtal igen och sen är det ett jobb jag har sökt så dom ringde upp och vill träffa mig i morgon:)
Vakna av att jag har två killar som ligger och snarkar;) så de va bara att gå upp för där inne gick de inte att sova.
Så nu är jag ute med Tayson och Gud han blir bara större och större! Helt sjukt hur fort det går. Han växer några cm varje vecka och snart är han väl stor som en häst;) då går de inte att mysa med han i knät så man får väl passa på nu när han är "liten";)


Måndag!

Började dagen med en jätte mysig och skön promenad i solen med Tayson:) sen blev det hem och städa och ringa lite viktiga samtal, mindre roligt..
Sen har jag mest segat under dagen och varit sjukt röksugen :( svettades som en gris i natt men de är väl alla gifter som ska ut eller nått. Men känner mig ändå ganska duktig och ska verkligen klara det denna gången för de är så sjukt dyrt nu! Har verkligen inte råd att röka. Får väl hoppas att älsklingen kanske kan sluta snusa med så skulle vi kunna spara mycket pengar i månaden eller lägga dom pengarna på något roligt vi kan göra tillsammans.

Jag och älsklingen gick ut med Tayson förut och då hade vi honom lös. Och som jag har sagt innan så vågar han springa längre ifrån en nu och de gjorde han verkligen idag! Vi gick förbi ishallen och det är några som öppnat dörren och ska gå ut och Tayson springer in!! Haha trodde jag skulle dö. Men älsklingen fick springa in och hämta honom, lite pinsamt om man säger så ;)
Nu har vi precis ätit mat och ska bara sega resten av kvällen och försöka sova i tid idag:)
Puss på er<3


Glad tjej!

Mins inte när jag kollade på denna filmen sist men hitta den så nu håller jag på att ladda ner den :D Men nu ska jag och älsklingen ut på en härlig promenad i snön så blir det väl hem och mysa med film senare :) Puss på er <3

Morgonmys<3

Det är söndag så du får man sega hur mycket man vill så de ska jag göra hela dagen:) har börjat morgonen med O.C och mys med Tayson i soffan:)
Idag kom jag på att jag ska sluta röka med så får se hur detta går har gått bra än så länge:)
Och idag snöar det :D hoppas det kommer mycket nu så jag och älsklingen kan åka pulka ikväll:)
Nä nu blir det ett avsnitt till sen ska jag dra ut mina pojkar på promenad:)

Mys bild på mig och Tayson:)<3


Myspys!

Älsklingen blev jätte glad när han kom hem när han såg att jag hade städat och gjort fint:) och jag blev jätte glad att få se han som jag hade saknat!
Åkte hem till älsklingens pappa förut och fick i oss lite mat riktigt snällt att bli bjuden på middag när båtar kylskåp ekar:)
Nu väntar jag på att O.C säsong 3 ska laddas klart så blir det massa mys i soffan med mina prinsar <3

När jag och Tayson va ute och gick förut så hade Jag honom lös och han sprang in till fotbollsplanen men de jobbiga va att de är bara ett litet hål i stängslet som man går igenom och hans minne försvann på vägen så han hittade inte tillbaka ut och han såg så söt ut när han satt där och kolla ledset på mig " mamma hjälp mig jag kommer inte ut" hihi min sötnos<3


Varit duktig!

Yes de tycker jag verkligen att jag har varit!:) har städat och rensat i lägenheten och håller på att tvättar så nu hoppas jag älsklingen blir glad när han kommer hem;)<3
Ska ut och ta en promenad med Tayson nu tänkte jag och sen ska jag pussa massa på min prins när han kommer hem för har saknat han fast han bara varit borta några timmar ;p
Puss på er <3


6Månader<3

Idag har jag och min älskling varit tillsammans i 6 månader och jag hoppas de kommer bli många mer:)<3 Det är faktiskt första gången vi är med varan på våran dag för har alltid varit ifrån varan innan. Synd bara att vi inte har mer pengar så kunde man hittat på något mysigt men men. Jag ska iaf städa hela lägenheten och fixa något till min älskling iaf för han är borta i några timmar nu så får hoppas han blir glad när han kommer hem :) Skulle varit skönare om de va lite bättre väder så kunde man tagit en härlig lång promenad med Tayson men det får bli en kall promenad sedan:) Nä nu ska jag inte fasna framför datan, nu blir det hög musik och städning :) Puss på er<3 Älskar dig<3

Mammas pojk!

Känner att tayson är verkligen en morsgris. Jätte mysigt men kan va ganska jobbigt ibland med eftersom vart jag än går så går han efter;)
När jag skulle klippa klorna första gången så va han lite rädd först men sen gick det jätte bra och han låg och sov i mitt knä. Sen skulle älsklingen testa och de ville han inte alls hihi, låg och försökte ta sig där ifrån hela tiden. Så jag tog över och då la han sig gott i mitt knä och jag fick klippa;) tror han älskar mammsen lite mer än pappsen:)
Har börjat små träna med han att han ska gå fint i kopplet och vid inkalning ska han göra en "u-sväng", han sättet sig fint vid sidan utav mig. Det går faktiskt mycket bra men kanske lite mindre bra när älsklingen ska testa men han får skylla sig själv att han inte har ansträngt sig lika mycket som jag hihi ;) men älskar båda mina pojkar dom är allt för mig nu<3
snart ska jag och älsklingen kolla på en till film som har fått jätte bra betyg att den ska vara as äcklig så får väl se om jag kan sova i natt;)
Natti på er<3


Fredagsmys<3

Blev ingen lejonkungen för mig och tayson istället blev det pizza med älsklingen och bra filmer :) har kollat på pornalma activity 3 och twilight breaking dawn. Älskar twilight filmerna är så himla bra!!
Blir en riktigt seg fredag men de är bara mys med min prins:)<3
Puss på er<3


a walk in the sun

Kom in för en stund sedan efter en härlig promenad i solen med tayson:) gick till fotbollsplan så han fick springa av sig ordentligt och nu märker man att han börjar bli tuffare och vågar mer. Han är ca 3 månader nu och idag sprang han iväg mycket mer än vanligt och lekte runt annars brukar han gå nära mamma men nu börjar han bli en stor pojk:)<3
När vi kom hem så gjorde min älskling mat, stekt falukorv och makaronen riktig lyxmiddag haha;) jobbigt nu slutet av månaden när man inte har massa god mat i kylskåpet:( men bara en vecka kvar så får man pengar!
Nu ligger jag och tayson i soffan och väntar på att lejonkungen ska bli nerladdad så vi kan kolla på den hihi:)
Puss på er<3

 


I'm back

Oj nu va det några år sedan man bloggade men tänkte börja igen så man har något att göra på dagarna;)
Hänt väldigt mycket i mitt liv bara under ett år. Har tagit körkort, grattis till mig ;) har även träffat min stora kärlek som jag bor tillsammans med nu och våran hund tayson.
Och en till sak är ju att jag ska bli moster så de kan inte bli så mycket bättre just nu:) vill att de lilla livet kommer ut nu så jag får pussa och krama massa på dig!!<3
Ja folk brukar väl ha något ämne att prata om i sina bloggar som mode,dieter m.m. Men jag hoppar det och kommer bara skriva om vad som händer i mitt liv :) nu har jag bara skrivit lite kortfattat hur mitt liv har sett ut de senaste men kommer nog förklara lite mer om allt senare:)
Nu ska jag gå och ge min prins en puss och säga hur mycket jag älskar han så får vi se om de blir ett till inlägg senare under dagen, ska försöka uppdatera ofta:)
Bjuder på en bild på min tayson så länge puss på er<3


Välkommen till min nya blogg!